Flashed Linear and NO SIGNAL, WTF?!

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by microsnook, Feb 17, 2011.

  1. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I am on libery, flashed ud theme. Worked good. Went to flash linear like 6 times a few different ways and now I dont have service on my phone!

    I dont know whats wrong.
     
  2. Presi

    Presi Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have the same issue.

    Its a shame, linear looks great too.
     
  3. CrazyEddie

    CrazyEddie New Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    I kind of have done the same exact thing with a similar issue.
    - Installed Liberty 1.5 (wipe/cache) coming from Fission 2.5.7 - everything good
    - Installed Gingerbread Theme - everything good
    - Installed UD Theme - everything good
    - Installed Linear Theme - had a weird issue with calls going directly to VM. I tried just a few tests before reverting. It appeared calls from other cell phones went directly to VM, but I did a test from a land line and my phone rang fine. I tried this with various cells and land lines - land lines always worked, cells went to VM without my phone ringing at all. Seemed a bit much to be coincidence. So I restored a nandroid backup of when I had the Gingerbread theme on - everything was good again.

    Just giving some additional info in case it helps - seemed a little similar to this situation.
     
  4. swagmonster

    swagmonster Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    worcester,MA
    Ratings:
    +0
    without fail everytime I flash linear I lose cell service...so here iis what fixs me right up...load into CW and reflash linear...don't do anywipes just reflash if that doesn't do it then wipe cache and try...let me kno what happens


    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  5. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Hmm. Ill try reflashing the theme then...
    Im not sure why its causing me to lose service.
    My friends DX worked flawlessly...
     
  6. swagmonster

    swagmonster Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    worcester,MA
    Ratings:
    +0
    I would like to kno the same thing. And orignally linear was only for dx and I don't think they ported it

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  7. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Well in gbills thread, he said there were no issues w/ the d2...so im not sure why there is now.
     
  8. 1st_droid

    1st_droid New Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Been running linear since day one on my droid2 I haven't had any issues.. I did it manually to install the theme I never mount just go into recovery mode and install
     
  9. bookie

    bookie Member

    Joined:
    Nov 16, 2010
    Messages:
    261
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lincolnton, GA
    Ratings:
    +0
    I've had that problem with linear and a couple other themes in different roms. For some reason the baseband disappears. Sometimes a reboot fixes it. Other times I just reflash the theme.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  10. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Ive rebooted and reflashed. Installed through Liberty toolbox and manually in recovery mode.
    I still cannot get this theme to work!
     
  11. Presi

    Presi Member

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0

    See I didn't do that. I just loaded it with the LBT.
     
  12. swagmonster

    swagmonster Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    736
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    worcester,MA
    Ratings:
    +0
    Yea I preffer to do it manually I've had bad luck with the toolbox

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
Search tags for this page

no service after flashing rom gingerbread

,

no signal after flashing custom rom sgh-i747