Flash to metro pcs

Discussion in 'Motorola Droid' started by david.16, Mar 19, 2012.

  1. david.16

    david.16 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just got a Droid a855 and I want to flash it from verizon to metro pcs. Is there a guide on how to do this? I googled it but all I can find is flashing it to cricket. Thanks
     
    #1 david.16, Mar 19, 2012
    Last edited: Mar 19, 2012
  2. usalaxbro11

    usalaxbro11 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes, you CAN flash it. I have done it with the A855 and just call around local stores and find one that does flashing.
     
  3. bleetness

    bleetness New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had this done today, I've missed this phone so much. But now I have a question, I believe the phone is rooted, but can I flash any rom on it and keep it flashed?
     
  4. xtor

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +85
    Which phone is the 855?

    my razr's sharper then yours ™
     
  5. bleetness

    bleetness New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Its the OG droid 1.
     
  6. xtor

    xtor Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    1,339
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Northern Ca
    Ratings:
    +85
    Thanks, i have a old dx I'd like to flash to metro, to see how there service is

    my razr's sharper then yours ™
     
  7. bleetness

    bleetness New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Their service for the most part is subpar, I just enjoy it since its best as a local service. Their phones are garbage though, But its a cheap service so I try not to complain too much, unless its about the indulge.
     
  8. bleetness

    bleetness New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Bumping in hopes I can get an answer, I want a new rom badly.
     
  9. usalaxbro11

    usalaxbro11 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yes, i have flashed cyanogen, steel droid, liquid. it works for sure
     
  10. drewrivera

    drewrivera Member

    Joined:
    Sep 27, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    It doesn't look like anyone answered the question about flashing to metro pcs. Is there a link?

    D1 MilestoneR
     
  11. wicked

    wicked Administrator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    5,246
    Likes Received:
    1,476
    Trophy Points:
    273
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +1,678
    Current Phone Model:
    Nexus 6P
    Twitter:
    @MikeAlvez
    Won't MetroPCS flash it for you if you take it in to one of the stores?
     
  12. david.16

    david.16 New Member

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    well I went to one of the stores but they said they cant do it, they told me to go to some store called yakety yak and they charge 80$. I bought the phone for 60$ lol
     
Search tags for this page
droid bionic metro pcs
,
droid on metro pcs
,
droid razr metro pcs
,

droid razr on metro pcs

,
flash droid bionic to metro pcs
,
flash to metro pcs
,

how to flash droid razr to metro pcs

,
how to flash motorola droid razr to metro pcs
,
htc rezound on metro pcs
,
metro pcs droid razr