Flash & hulu not working

Discussion in 'LithiumMod' started by chewy74, Aug 9, 2010.

  1. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
  2. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    flash is definitely not working at all...has anyone tried going to a flash heavy site and tested this as well?

    I just tried in a flash heavy site and confirmed that no video will play
  3. superglen99
    Offline

    superglen99 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    779
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Auburn,WA
    Flash works fine for me. i use dolphin hd and when you go to view a flash video there is a little arrow pointing down. just click the arrow and the video plays.
  4. Tallica
    Offline

    Tallica Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Middleboro, MA
    Flash works fine, hulu is blocking mobile devices
  5. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    yeah, there was a workaround to get hulu to play...it was a modified flash.apk & a hulu app someone over at xda created to emulate a desktop to trick it to play. it worked on bbv04, but not on this rom.

    I just tried going to a site for flash games and flash didnt work...no arrows to push on just a blank screen with that leggo looking icon with a question mark on it. so flash isnt working.

    what verison of flash are you guys who has it working, running?
  6. DanDroidX
    Offline

    DanDroidX New Member

    Joined:
    Jul 12, 2010
    Messages:
    415
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Mexico, The Land of Entrapment
  7. ksassin
    Offline

    ksassin New Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There is a way to trick the site to see your phone as a desktop browser. Type the following in you search bar(not you google search bar) about:debug then hit enter,settings,uastring,hit the desktop option and back out. This worked for me on some other mobil blocked sites and I even got farmville to work in facebook, though not at all optimized for mobil
  8. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Yea, I tried debug trick and it doesn't work. I will try the apk and report back
  9. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
  10. Smokie
    Offline

    Smokie New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    297
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nj

    am i the only idiot that doesn't know what search bar you are talking about other then google? throw me a raft or something! i'm drowing ;[

    EDIT: Nevermind.. figured it out.. stock browser.
  11. motoDROID.FTW
    Offline

    motoDROID.FTW New Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Figure i would put more about me here, im the cool
    lol, he's talking about the little bar up top were you put the website you want to go to in.
  12. chewy74
    Offline

    chewy74 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    1,352
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Ksassin, the hulu app makes it so you don't have to go through all that. Just install the modified flash aol and start the hulu app. That's why I want someone to look into a fix.
  13. aminaked
    Offline

    aminaked New Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California, USA
    I like Dolphin HD because you can set the user agent to Desktop and the setting actually sticks. It also has tabs.

    I would try Dolphin HD over installing random software off the web.