Fix for v1.1 kangerade issues

Discussion in 'LithiumMod' started by jrummy16, Jun 25, 2010.

  1. jrummy16

    jrummy16 Premium Member
    Theme Developer Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    1,211
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Orange County, CA
    Ratings:
    +0
    Here is a simple fix for those having issues with 3g and su permissions.

    Instructions:
    *also available in rom manager*

    download zip below
    place zip on the root of your sdcard
    reboot into cw or sprecovery by holding down x
    apply update.zip
    reboot

    If there are any other issues please let me know below.
     
  2. 7h3.4pp12en7ic3

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    174
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Orange County, CA
    Ratings:
    +0
    Does this also fix the musicmod issue?
     
  3. ice456789

    ice456789 Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    398
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +11
    JRummy, you should consider a sticky for this. It was buried on the 2nd page and I never saw it. Might save some other people some trouble.
     
  4. CrossFireXT17

    CrossFireXT17 Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    what kind of 3g issues were people having? I haven't noticed any "su" problems for me... but are people not getting 3G? Should I just apply this update no matter what?
     
  5. cnmsales

    cnmsales Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    593
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I was one who had issue loosing 3g. I would like to know as well. Even though im not having any issues w it right this second. Would it be a safe bet to apply this update anyway?
     
  6. jlaidlaw

    jlaidlaw Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    California
    Ratings:
    +0
    I had su issues and 3g issues and I applied this update and it fixed it. So, if you think you might have some 3g issues then it wouldn't hurt to apply the update.
     
  7. astrodroids

    astrodroids New Member

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Plano, TX
    Ratings:
    +0
    I have Kangerade 1.1 with this fix. Everything I use seems to work pretty well. I haven't overclocked or changed kernel or baseband. Only scripts I've used are the Live Wallpapers for Numerals Network LWP and Boot Animations. Love the Mario and Rotting Apple.

    Thanks for all your work.

    Saw that there is an update for G.U.I. Scripts to 4.3 so I guess I should update that.

    I am having one issue with "Custom Folders" on the main page losing all the short cuts in them except the first one. Is this a known issue? I might be the only person that uses them LOL

    I had the Maps problem with 1.0 and the FRF83 Source and saw 1.1 so wiped and installed 1.1 went straight to the Market and all my apps including Maps updated automatically :) so I'm Loving it and looking forward to the Stable Source!

    Any suggestions would be very much appreciated.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  8. mike919

    mike919 Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    656
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +0
    yeah i'm definately glad i found this thread... its funny... i've had ZERO issues with 1.1 blueberry... wife's found had both SU AND 3G problems! J you da man! great help and support. quickest fixes on the forum!
     
  9. Timotato

    Timotato New Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    San Fran, CA baby!
    Ratings:
    +0
    After applying the update.zip I still show NO 3G :-(
    I see bars, and it says "Verizon Wireless" in the pulldown, but I can't connect
    to the Market or download anything OTA.

    I am running V1.1 Green theme with the C_01.3E.03P baseband

    Any help is greatly appreciated....thank you...
     
  10. romeov

    romeov Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, OH
    Ratings:
    +0
    Lithium Mod?

    Will this fix work for Lithium Mod as well. (or is it even safe to try?) Everything has been working perfectly until today, I lost all 3g.. completely, everywhere for like 12 hours now. I desperately need a fix
     
  11. romeov

    romeov Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, OH
    Ratings:
    +0
    Bueller?

    I hate being this guy.. but I'm going to bump this in hopes someone might have some info on whether this will work with Lithium Mod or not.

    I would just try it but I don't want to really mess things up if it's not compatible.. can anyone shed some light perhaps? thanks!
     
  12. romeov

    romeov Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    229
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cleveland, OH
    Ratings:
    +0
    Update

    UPDATE:

    For the record, or anyone looking in the future. I fully backed upo my rom (just in case) and applied this update to LithiumMod.

    And it worked.

    Finally, after 4 days, my 3g signal is back. Safe to use for LithiumMod