First reboot on my new nexus

Discussion in 'Galaxy Nexus Development' started by hookerdj, Dec 25, 2011.

  1. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    As the title states yes it rebooted while i was logging into tapatalk. Im rooted with a unlocked bootloader. I did have clockwork recovery on but since i didnt change a file it went back to whatever it came with....Has anyone else experienced this?
     
  2. goosedeath

    goosedeath Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PHX, AZ
    Ratings:
    +3
    Yes, I got a few "soft" or "fast" reboots in the days prior to unlocking and rooting. The gapps.process keeps stopping on me randomly. After root, same deal W/ both. I'm about ready to take it in for an exchange.

    Sent from my Galactic Unicorn!
     
  3. goosedeath

    goosedeath Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PHX, AZ
    Ratings:
    +3
    I used the trick of renaming the stock file to make cwm stick. No issues there.

    Sent from my Galactic Unicorn!
     
  4. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    were you having problems until you renamed the recovery?

     
  5. goosedeath

    goosedeath Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PHX, AZ
    Ratings:
    +3
    No, did cwm and the file rename, one right after the other. Still having issues. Reboots aren't often, but, at least one a day, especially if I charge my phone instead of swapping batteries.

    Sent from my Galactic Unicorn!
     
  6. hookerdj

    hookerdj Senior Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    pittsburgh
    Ratings:
    +0
    i did get a extended battery last night that i put in it? dunno if that has anything to do with it?
     
  7. goosedeath

    goosedeath Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PHX, AZ
    Ratings:
    +3
    I'd doubt it. Maybe go back to the stock battery for a while? I've got two standard batteries.

    Sent from my Galactic Unicorn!