1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Finally Took the DroidMOD plunge

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by bdbraaten, Mar 4, 2010.

  1. bdbraaten
    Offline

    bdbraaten New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frozen Wasteland that is Minnesota USA
    I finally took the plunge today and used dmupdater to go to droidmod 1.0.

    Seeing how fast this thing is working I am kicking myself for not doing it sooner.

    I do have one small issue/question though, I checked one option wrong in the setup. I have the 2.0 lock screen and the 2.0.1 answer screen. For consistency I want to change this so I have 2.0.1 screen everywhere.

    I've been doing some reading and it looks like I have to re-run dmupdater to fix this. Of course I didn't notice the problem until after I'd got my desktop setup the way I want it, so I have a question. I am curious though if I do this and pick the option to not wipe data will it save those settings or am I stuck having to re-set my desktop after rerunning the dmupdater?

    Thanks,

    Brent.
  2. unix.punkx
    Offline

    unix.punkx New Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3,332
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bloomington, IN
    Yeah you will have to re-flash your Phone (run DMUpdater again) I have had to do this before with Sholes multiple times (chose the wrong clock I wanted, removed Car Home (My Car Dock freaked out), picked the wrong Launcher) it happens. :D

    I am not entirely sure what will happen to you desktop arrangement. I'm pretty sure it wont touch it.
    Last edited: Mar 4, 2010
  3. cisco0910
    Offline

    cisco0910 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    845
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Just rerun it and choose to not wipe data. Then you'll be golden
  4. bdbraaten
    Offline

    bdbraaten New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frozen Wasteland that is Minnesota USA
    Thanks for the help.

    Worked perfectly, only took a few seconds.

    Guess now its back to looking for more fun things to try now that I've made the jump.
  5. bdbraaten
    Offline

    bdbraaten New Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    126
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Frozen Wasteland that is Minnesota USA
    Looks like I need to change my signature first <D'oh>
  6. Wuzz Ranger
    Offline

    Wuzz Ranger New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    391
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Your apps will be their but you will have to rearrange them again. That is the only downfall.