Farmville

Discussion in 'Thunderbolt FAQ' started by perav87, Mar 15, 2011.

  1. perav87
    Offline

    perav87 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    Does anyone know if u would be able to play FARMVILLE on the Thunderbolt????

    Sent from my ADR6300 using DroidForums App
  2. jaycemiskel
    Offline

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Well it'll have flash so theoretically yes because farmville runs on flash I believe. I'm not sure how well it'll perform though.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  3. perav87
    Offline

    perav87 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Las Vegas
    Thanks..

    Sent from my ADR6300 using DroidForums App
  4. jaycemiskel
    Offline

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    No problem.

    Sent from my Droid using Tapatalk
  5. Netnurse
    Offline

    Netnurse New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Westchester, NY
    The only Zynga games that are supported by Android right now are Words With Friends and Zynga Poker. If you attempt to access Farmville using an Android device you will receive a message stating your device is not compatable. Zynga joined forces with the IPhone and those who own one can now get into Farmville.I'm not sure if the Android platform will eventually be supported.
  6. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    What if you run about:debug in your browser and set the uastring to desktop or iphone style?

    Edit: didn't fool them.
    Sent from my Droid using DroidForums App
  7. Triumphrider
    Offline

    Triumphrider New Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bama
    I've had it working on the xoom using the xscope browser. Its extremely sluggish even running over wifi


    Sent from my Xoom using DroidForums App
  8. jaycemiskel
    Offline

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,362
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Which means even if you got it running on the TB it would be even worse than on the Xoom.

    Sent from my Droid using Tapatalk
Search tags for this page

farmville 2 galaxy s3

,
farmville 2 galsxy s3
,
farmville 2 on galaxy s3
,
farmville for galaxy s3
,

farmville on galaxy s3

,
farmville on samsung galaxy s3
,
how to play farmville 2 on android
,

how to play farmville 2 on galaxy s3

,

how to play farmville 2 on samsung galaxy s3

,
how to play farmville on s3
,

play farmville on samsung galaxy s3

,
samsung galaxy s3 can play the farmville 2