false update

Discussion in 'Android General Discussions' started by Litrekid, Jan 21, 2010.

  1. Litrekid

    Litrekid Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    When my phone shows there is a update available, I go to my downloads page and there is nothing available for update. Only when it shows I have two updates I actually have one. Yesterday it didn't show I had an update but dolphin was ready for an update. Anyone else having these issues?
     
  2. natediddy1120

    natediddy1120 Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    3,180
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    ???
    Ratings:
    +1
    Sometimes mine doesn't tell me at all if I got any updates from the Market. I'll go look at my DLs and I may have like 7-8 apps that need updates...idk what gives?
     
  3. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    mine does this too :icon_eek:
     
  4. 640k

    640k Silver Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    2,117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    yeah it's not very consistent. supposidly checks once a day. sometimes it doesn't notify you until you do something in the market.

    i know some other users have posted the not being able to see one update vs. two, etc. but i've yet to see it or see a solution.

    is there a market app for market? would that divide by 0?
     
  5. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    What notifies the Market Notification app that there are updates available in the Market?..... :icon_ devil:
    ho-hum, back to square one.
     
  6. Istus

    Istus Member

    Joined:
    Jan 14, 2010
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Minneapolis, Minnesota
    Ratings:
    +0
    I've seen this to. Occasionally it is with 2 updates, it tells me I have 3.
     
  7. metsnfins

    metsnfins Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    231
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i think it depends if you have background aps thingy on
     
  8. Martin030908

    Martin030908 Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    In theory, but this isn't the case. I have background sync on all the time... still don't get the notifications all the time.
     
  9. unix.punkx

    unix.punkx Silver Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    3,330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Bloomington, IN
    Ratings:
    +0
    Yes this is quite sporadic when it tells me i have updates or not. Hopefully might be implemented better in future updates :D
     
  10. koralyne

    koralyne Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    328
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    That is... if you can GET the update ;D
     
  11. Aaron636r

    Aaron636r Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    402
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    So California
    Ratings:
    +0
    Im in the market quite a bit and simply go to menu-downloads and see if there is any update. being notified of one...is sporadic
     
Search tags for this page

android market false updates

,
dolphin android false update
,
false android update
,
false update alerts for samsung galaxy s3