Factory Data Reset

Discussion in 'Motorola Droid X' started by minh5942, Jan 24, 2011.

  1. minh5942

    minh5942 Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hello everybody. I am newbie please take it easy on me. I bought my Droid X one month ago. I like this Droid X a lot. The LCD screen is beautiful and big and many convienence features to use. My Droid X is already flash Metro Pcs. My concern is if I have to do Factory Data Reset. Will I lost all my Metro setups MMS with picture, text, web, wifi. I am not worried contact list. I have that backup already. I hope someone will response soon. Thank you
     
  2. MrKleen

    MrKleen Senior Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +5
    Your contacts are always automatically restored. Your pics are stored on your sd card so those are fine. You will lose your text mess ages unless you have them backed up.
     
  3. minh5942

    minh5942 Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hi MrKleen, thank you for fast response. After factory data reset, do I still have same Metro Pcs service. Do I need to activate phone again? Thank you
     
  4. MrKleen

    MrKleen Senior Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    68
    Ratings:
    +5
    When you do the reset you will be prompted to make an automated call to activate the phone. At least that is the way it is with Verizon service... I am not familiar with Metro PCS. I do not think you will "lose" your service, but yes the phone will have to be re-activated. Every time I've ever done it, it has been a very easy process.
     
  5. minh5942

    minh5942 Member

    Joined:
    Jan 24, 2011
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    MrKleen, Thank you again. I understand now. I feel a little bit of confidence. If for some reason that I need to do this reset.
     
Search tags for this page

factory data reset

,
factory data reset metro pcs
,
hard reset htc metro pcs
,
how do you reset a metro pcs htc phone
,
how to activate metropcs phone after reset
,

how to reset a metro pcs htc

,
how to reset metro htc
,
how to reset my htc metro pcs phone
,
metro pcs factory data reset
,
turning on phone after hard reset on metro