Facebook update

Discussion in 'cvpcs' started by iRanduMi, Aug 19, 2010.

  1. iRanduMi

    iRanduMi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey guys, running here Sapphire 1.0 along with the revolution theme. I've spent quite a bit of time searching around the forums but can't seem to find a solution for my problems.

    1) Facebook won't update 1.3.2 - it'll say "the package file was not signed correctly"

    2) The time is absent from the top right corner. It just appears to be a blank space where the time should be. Reinstall the theme maybe?

    Also, a quick note. I understand that once I update the facebook app, it'll most likely undo the theme of the widget. Is there a way to retheme it with the revolution theme or am a out of luck until the dev does?

    Thanks!

    Apologies in advance if I somehow passed recent threads with solutions to these problems.
     
    #1 iRanduMi, Aug 19, 2010
    Last edited: Aug 19, 2010
  2. mjones73

    mjones73 Member

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Messages:
    449
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    1) How are you trying to install it? You'll need to get the theme developer to update the latest version.

    2) Is it missing or the same color as the bar and hidden?
     
    #2 mjones73, Aug 19, 2010
    Last edited: Aug 19, 2010
  3. iRanduMi

    iRanduMi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    1) I'm simply attempting to update the facebook app through the market and that's the error I receive. Any others having problems with this?

    2) It's the same color. When I go to the GEM settings I can adjust the color but it won't make a difference. I've simply chosen to keep it absent via the settings as I can check the time on Beautiful widgets. Was just an annoyance of mine.
     
  4. GolfProRM

    GolfProRM Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    262
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lincoln, NE
    Ratings:
    +0
    After making changes in GEM settings, you have to reboot for them to take effect. If you choose to remove the clock completely, it won't even take up any space.
     
  5. iRanduMi

    iRanduMi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yep, understand that. Either way, when the clock is 'supposed to be' present, it's not - no matter what text color I choose. Either way, I'll just hide it so there isn't a gap between the battery % and the right border of the screen. No biggie.


    I still have yet to figure out why I can't update facebook though... =(
     
  6. bgill55

    bgill55 Silver Member
    Theme Developer

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,344
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +8

    because its in System/app you must remove it completly then install the new version!
     
  7. iRanduMi

    iRanduMi New Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Can I simply delete it via Astro or do I need to use the terminal? and just to be sure, I'll still be stuck without the theme - correct?
     
  8. drandroid

    drandroid New Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ditto

    I'm having this same issue and was wondering how to fix it....

    [update]

    I just used root file explorer to delete it and trying now to see how it goes...
    seems to have worked of course its not themed anymore whatever im just glad i could finally upgrade it.
    thanks bgill for the tip
     
    #8 drandroid, Aug 19, 2010
    Last edited: Aug 19, 2010
  9. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    For those running TB, can you uninstall it from there? We had issues with Maps not updating in the past, which we had to remove it via the terminal/command prompt.

    It is as if the updated version of facebook is trying to reference a value of some sort that the current facebook file is missing resulting a unsigned driver error.