Facebook issue

Discussion in 'Android General Discussions' started by Nickmast, Jan 27, 2010.

  1. Nickmast

    Nickmast Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyone else notice that the default facebook application doesn't show all of the status updates that people make in the news feed? I can log into my account on the PC and see the status updates, then pull the news feed up on my phone and there are many status updates missing.

    Very very irritating!
     
  2. rlb

    rlb Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central New Jersey
    Ratings:
    +0
    Yes, which is why I don't even bother with the app. I go to the full site. The mobile site is irritating so I bypass that too. However, the full site doesn't seem to be loading properly today. Not sure if its my Droid, or if there is a larger issue.
     
  3. jwc9p

    jwc9p New Member

    Joined:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Washington DC
    Ratings:
    +0
    Well, my facebook app doesnt even redirect all my fbook emails. Ive gotten two emails in the past 2 days about friend requests which should have gone to the application. Any ideas?
     
  4. takeshi

    takeshi Silver Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    4,581
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I'm having problems with the full site today as well.
     
  5. brute48

    brute48 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Facebook issues

    I am wondering if anyone else is useing the full version of FB and having problems lately. Yesterday I was able to look at pics and stuff like that. I was also able to play mafia wars. Today I have not been able to do that at all. The site seems to load like always but if I click on a pic for example the screen never loads anything. It just goes to a blank white screen. I am not sure if I changed a setting without knowing or if other people are having the same problem I am.
     
  6. Corinacakes

    Corinacakes DF Super Moderator Theme Developer

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    5,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Maine
    Ratings:
    +3
    i gave up on facebook...it has NEVER worked right for me. i even tried again last night and yeeeup....force closed my whole phone. sorry i can't help but this reply will bump ya up and maybe someone else can. good luck :D
     
  7. nerdbox08

    nerdbox08 Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    There have always been issues with Facebook.

    On normal computer browsers, on phones, in the app, on the web.... You name and Facebook goes wonky half the week.

    By using the full version, do you mean the full website? Because if that's the case, I would probably point my finger at FB itself.
     
  8. JRFogarty

    JRFogarty Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm using the default app now as Facebook will not generate an access code for Bloo. Keeps going to a blank screen after login. None of the apps are perfect (imo) and I cannot get the touch site to sort the feed properly. Oh well, only it's only facebook.
     
  9. nator187

    nator187 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same issue here with FB. Last two days nothing but my home screen would load.
     
  10. nerdbox08

    nerdbox08 Active Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    For the feed, I notice that if I log in on my home computer, set it to Live Feed and don't sign out, when I log into other applications it usually holds the Live Feed for a while and will report that.

    Why it works like that, I'm unsure and while I look the connectivity of friends and family on FB, they need to go back to one default feed.
     
  11. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    I don't want to use Facebook anymore but I keep getting notifications.

    I'm going to close that account out, maybe it will put a stop to this pia thing in my Droid.
     
  12. rlb

    rlb Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    161
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central New Jersey
    Ratings:
    +0
    OK glad its not just me. It wont load at all today. I'm using the default browser, what about you?
     
  13. brute48

    brute48 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Utah
    Ratings:
    +0
    Thanks everyone. All of the people on here are great.... Lots of info and great help. I am glad to hear that the problem is most likely FB.
     
  14. me5150

    me5150 New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm having all the same issues, will not generate code for Bloo, and if I click on pictures they will not load, screen just goes blank!!! ANNOYING!
     
  15. lcarbrey

    lcarbrey New Member

    Joined:
    Dec 14, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    add me to the having issues list. Starting yesterday when I go to 'see all' of my requests to view an event I just get a blank page. I'm using the full site on the default browser. Happening to a friend of mine also.
     
Search tags for this page

why doesnt my pages feed show up on my droid phone