facebook errors

Discussion in 'Android General Discussions' started by JTDroid, Jan 8, 2010.

  1. JTDroid

    JTDroid New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    the last 3 days i been getting facebook errors on its app in the notification area, i try to refresh and an error comes up, anyone having the same problem?
     
  2. Dutch7

    Dutch7 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Aurora, IL
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S5
    I get a "Cannot retrieve notifications. Please try again later. [601/Parser error: unexpected '-' at position 57.]" error. Is that the same one you are getting? Been getting it for 2-3 days now. Tried logging off and logging back on with no success.
     
  3. Tekmazter

    Tekmazter Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm getting this too. Somewhat happy I'm not the only one. Anyone know where we would post about this issue? Who dev'd the FB app for the MOTO DROID?
     
  4. iPirate

    iPirate Active Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    1,437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I had an error like this too. It went way i dont remember how.
     
  5. JTDroid

    JTDroid New Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    yea thats the same error im gettin, i tried signing out and signing also but nuthin
     
  6. FireDroid

    FireDroid Member

    Joined:
    Dec 15, 2009
    Messages:
    303
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    same here, It is annoying me!
     
  7. sdwyatt916

    sdwyatt916 New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sacramento CA
    Ratings:
    +0
    i am also getting the same error message...very annoying!:mad:
     
  8. rook

    rook Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm still getting the error. Its been 3-4 days now
     
  9. texas outlaw

    texas outlaw Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Lots of people are. It's all over Google and Facebook. The wife had it (along with me) but she told me today that her's is working fine now. Mine is still flashing the error. Will be checking hers when she gets home. There are other FB apps, like Bloo, but IMO aren't as good as the default app. Hoping they fix this soon.
     
  10. longshot

    longshot New Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Western NC
    Ratings:
    +0
    I've been having the same problem with the notifications refresh and have tried everything from logging off and back in and a soft reset with no luck. I've posted on the Verizon Tech Ask Me thread with no responce. I guess no one with any knowledge knows anything about it or they're "working on it". The phone came with it per loaded, you'd think verizon would be more on top of a popular app malfunction like this..
    VERY FRUSTRATED!:mad:
     
  11. cisco0910

    cisco0910 Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    839
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Ratings:
    +0
    the facebook app sucks. this is what I do..i got the facebook app, bloo and a shortcut to facebook touch all in a row in one of my screens. if a feature doesn't work on one it'll work on the other. for example, if I wanna ck out my notifications ill use facebook touch, works awesome. if i wanna click on a picture in the feed without it opening the browser ill use bloo. If I want to check my inbox ill use facdebook touch again.

    Now if the stock facebook app can combine all these features iinto there's, it'll be golden!
     
  12. Dutch7

    Dutch7 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Aurora, IL
    Ratings:
    +0
    Current Phone Model:
    Samsung Galaxy S5
    Looks like the Notifications are fixed... (for now)
     
  13. thebourbonnflip

    thebourbonnflip Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    218
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    it seems like it is..but i am not getting notified on the panel
     
Search tags for this page

facebook connection error on droid x