Facebook contacts

Discussion in 'Droid Bionic Tech Support' started by TOMMYBOT, Apr 28, 2012.

  1. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    just rooted gummy 1.0.2
    love it.
    cant seem to find how to sync my fb contacts. i never used a fb app before.
    any hints?
  2. mcmuggy
    Offline

    mcmuggy New Member

    Joined:
    Dec 16, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Download Friendcaster app from the play store. Go to Sync in menu , add Friendcaster account and sync contacts. Can't do it with normal Facebook app on Droid.
  3. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    hmm, thank you. curosity now how did i have fb apps on my contact list before ?
  4. robert70
    Offline

    robert70 New Member

    Joined:
    Dec 1, 2011
    Messages:
    278
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    If I'm understanding you correctly this is what I'm getting out of it,, you have a phone contact that you want to sync with their fb cocntact stuff?

    1. Open phone contact
    2. Click menu button
    3 touch edit
    4 click menu again
    5 join

    At that point all the similar names should show up just touch the fb profile you want to associate with the phone Contact, then touch save.

    Fb app will automatically put your friends list in your contact list, you might have to play with some of the phone book settings to see contacts without phone numbers but they are there. I hope I helped and got the idea of your question right.
  5. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    I had the same issue for awhile. what I ended up doing was flashing eclipse and the sync worked. then I used rsd lite to go back to 902 stock and its been working ever since.
  6. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Robert70 that's exactly right for what I want just doesn't work.
    I just can't find an option for any way to connect fb to my phone through the contacts.

    Sent from my iced bionic using Droid Forums. ty gummy!!!
  7. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Did you check under accounts and see if Facebook is in there?
  8. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Yes fb isnt an option for an account I can add in contacts or in accounts and sync in the actual settings

    Sent from my iced bionic using Droid Forums. ty gummy!!!
  9. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    So if you go to settings> accounts> add account Facebook don't show up in the list?
  10. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Yup no fb


    View attachment 49627

    Those are the only options

    Sent from my iced bionic using Droid Forums. ty gummy!!!
  11. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Ok. If you have tibu use it to go through your apps and see if there is one in there that says Facebook authenticator. also do you have Facebook app installed?
  12. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Tibu is that its name? And I will look. I never had the fb app before and I don't now.

    I do have from tool box installed and I just grabbed fb for android app

    Sent from my iced bionic using Droid Forums. ty gummy!!!
    Last edited: Apr 29, 2012
  13. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Ok tibu is titanium backup. Try downloading the Facebook app then go under accounts and see if its there.
  14. TOMMYBOT
    Offline

    TOMMYBOT Member

    Joined:
    Nov 28, 2011
    Messages:
    463
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Lol yeah never used tibu but! The original fb app did the trick now just to set it to never push data. I'm good to go tyvm. Now to convince my wife to let me root her d2 for her

    Sent from my iced bionic using Droid Forums. ty gummy!!!
  15. jcwilliams
    Offline

    jcwilliams Active Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,398
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH
    Ok good deal! glad it worked. Good luck with your wifes phone lol
Search tags for this page

friendcaster doesnt sync numbers

,

friendcaster sync

,

friendcaster wont sync contacts

,

how to add contact number of my fb friend