Facebook Contacts TUD 1.0.0

Discussion in 'UltimateDroid' started by hradek422, Nov 13, 2010.

  1. hradek422

    hradek422 Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Ever since installing TUD 1.0.0 on my phone, I have to re-sync my Facebook contacts every time I reboot my phone. Facebook is updated to the latest version. Does anyone know how to fix this? I did a search through the forums for this problem and couldn't see anything.
     
  2. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    I have the same problem! It's so annoying! Anyone?! :icon_eek:
     
  3. hradek422

    hradek422 Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    Is our problem enough of a problem to be answered? Or are we just S.O.L?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    I think we are just S.O.L... *Tear* :icon_cussing:
     
  5. Bob Dammit

    Bob Dammit Super Moderator

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    1,709
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    68
    Location:
    N 42° 05.183 W 079° 10.914
    Ratings:
    +17
    I think maybe you two are the only ones with the problem. I havent noticed it yet. Have you made sure you turned sync on in settings? (Both the app, and under accounts?)
     
  6. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    Ya I have them both setup. Every time I reboot, my Facebook setting goes back to "Do not sync" and I have to resync... =(

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  7. doublea500

    doublea500 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    haha i had this problem (i think) where you go to sync then add a facebook account and it just doesnt do anything. what i did is go to facebook then click back once so your at the "home" screen where it says news feed, profile, friends, etc... then you click your menu buttom and settings, then go all the way down to sync contacts. that way worked for me
     
  8. hradek422

    hradek422 Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    That's what I have done, and continue to have to do each time my phone re-boots. I haven't tried to add facebook under sync in my phone. I'll do that now and see what happens.

    *edit*
    Just looked and that was already set up. Same problem


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. doublea500

    doublea500 Active Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    i have an idea, how about when you are finished syncing, why dont you just save a backup of your contacts and then you can restore the backup. i dont know why that wouldnt work
     
  10. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    How do you save your contacts?

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  11. hradek422

    hradek422 Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    184
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +22
    I don't save my contacts. I sync them from facebook. Which is why its a problem


    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  12. bigjonmoo73

    bigjonmoo73 Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    424
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    Why is it that when I go to "Accounts & Sync" under Settings, it does not allow me to add a facebook account??