****EXTREMELY IMPORTANT**** GB could brick your phone...read.

Discussion in 'Thunderbolt Hacks' started by yakitori, May 25, 2011.

  1. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    source.
    [NOTICE] Gingerbread Related Bricking - xda-developers

    if you are running gb...I suggest you revert back to the froyo radio and a froyo rom.

    I will be doing this as soon as I have access to my phone.

    This can happen even after youve been running fine for a few days.
     
  2. TRIKOTRET

    TRIKOTRET Active Member

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    1,458
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +6
    man. that sucks. gonna miss that lock screen :(
     
  3. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    you and me both.

    Wish I had access to my phone right now...its at my desk at work...and I cant revert for another hour or so.

    Hopefully it will last that long lol
     
  4. DroidXDoes4G

    DroidXDoes4G Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    That kinda sucks.

    Next time, i'd recommend not flashing ROMS with an Android version that hasn't been released. Just to be safe...
     
  5. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    its not the rom...its the alpha radio that causes the endless bootloop.

    THat is the risk we all take when flashing roms. We are well aware of the possibilities. As soon as the radio issue is fixed...bam...Im right back on gb. Its much nicer than the froyo version...and sense 3.0 is friggen sweet.
     
  6. DroidXDoes4G

    DroidXDoes4G Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    True.
    To me the benefits of flashing ROMS shadow over the risks.

    I am using a Droid X so I can only wish someday a moto phone gets blessed with HTC Sense...lol
     
  7. illmatic636

    illmatic636 Active Member

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Messages:
    1,420
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +2
    Sad to say, but I doubt any Moto Device will have a fully working sense ui on it.
    HTC has to protect their bread and butter. And that's Sense UI.
     
  8. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    yeah...IMO sense UI is the beez kneez

    friggen love it
     
  9. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Does that file Include the radio aswell?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  10. jimmydene84

    jimmydene84 Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    887
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I'm installing my backup of 1.6.3 democrat and downloading a froyo radio as we speak

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
     
  11. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Is this only for htc tb? I was just about to flash gb on my d2. Just wanna make sure

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
  12. X_TAC23

    X_TAC23 DF Super Moderator

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    1,789
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    68
    Location:
    deep in the heart of texas
    Ratings:
    +3
    Yes thunderbolt only!
     
  13. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Thanks!

    From my Liberated DROID2 at 1.25ghz
     
  14. javaman70

    javaman70 Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This can affect any Thunderbolts running Gingerbread (except CM7 users), even after running fine for several days.

    The cause at this point is not completely understood, and AndIRC as a whole recommends you revert back to Froyo until we understand it, or have a new leak.

    That's from XDA SITE

    Sent from Droid Running Liquid's LGB 1.9 W/ V6_Supercharger
     
  15. yakitori

    yakitori Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    sorry all...yes this is TB only.

    GB radio alpha leak is suspected to cause it. Dont know why...neither does jcase or other devs on xda. Some people are deciding to take their chances and stay, but personally...Id rather play it safe.

    im already back on bamf 1.6.3 remix....which is an outstanding rom I might add.
     
Search tags for this page
are the gb important on a phone
,
bricked by gingerbreak
,

can gingerbreak brick your phone

,
can using gingerbreak brick your device
,

gingerbreak brick

,
gingerbreak bricked
,
how do you brick your phone
,
will gingerbreak brick my droid 2
,
will gingerbreak brick my phone
,
will gingerbreak brick your phone