everything forceclosing after restore???

Discussion in 'Droid X Tech Support' started by kalibos, Oct 15, 2010.

  1. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hello all, this is my first time posting on this site but i have been lurking and reading up for a while.
    so my problem is that i installed the blackglass deodexerrr and then the serenity theme and unistalled launchpro by mistake and had just a blank screen with just the taskbar.

    i made a backup using the clockwork recovery before i started messing with the phone but when i restored the phone i unlocked the lockscreen and there is still nothing so i restarted the phone in the recovery mode and did a factory reset but now everything is forceclosing and i can't pull up a homescreen...tried to restore the backup i made and got the same result

    is there anything else i can do to get the phone back to normal?
    any help would be greatly appreciated
     
  2. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    did you wipe data/cache in recovery before doing the restore?

    also, glad to see you finally joined :)
     
  3. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    no i didn't wipe the data or cache before doing the restore, was i suppossed to?

    also, thanks for the reply
     
  4. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    thats probably whats causing the FCing. boot into recovery and do that and then restore your backup.
     
  5. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i really hate this, i saw the red serenity screen and just coldn't resist giving it a try and now i'm rally down about screwing up my phone:mad:
     
  6. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok, i'll give that a try.... fingers crossed
     
  7. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ok, i wiped it and did the retore and still getting the same thing where all my apps are forceclosing and it is asking me to create all my accounts again like it is fresh out the box.

    when i press the home key to bypass the setup and hit launchpro it just forcecloses, it's kinda like it only did half of a factory reset where it is taking me through the setup again like it was new but still has all my apps that i installed...i'm lost lol
     
    #7 kalibos, Oct 15, 2010
    Last edited: Oct 15, 2010
  8. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    you shouldnt have to recreate anything if you selected the correct items to backup when doing a backup... did you change any of them?

    you can apply a stock update.zip from 928 to get back to stock..
     
  9. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    basically all i have now is just a black screen with a taskbar and everytime i hit the home key launcherpro instantly force closes over and over and over
     
  10. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i didn't change anything just followed the promps for making the backup.
    i made the backup before i deodexed it so i need to get the odex version right?
     
  11. Abe21599

    Abe21599 Super Moderator
    Rescue Squad

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    6,334
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    163
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +31
    go into system/app and see if you have any .odex files.


    edit: can you even do this if LP is forceclosing?
    idk if a restore touches the system files in your case... you might be better off flashing the full 2.2 SBF

    Rootzwiki
     
  12. kalibos

    kalibos New Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    finally! i actually made tw0 backups on different sd cards and the second one worked! totally fogaot i even made a second
    ...anyways, thanks for the help... i will continue to keep reading awhile before i try to mess around with te phone again! lol
     
Search tags for this page

force odex through recovery