[ROM] Eclipse JB for Droid 4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Mar 20, 2013.

  1. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Oh I wasn't complaining, just wanted to point it out. :)

    Thanks for all your hard work!
     
  2. myfishbear

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    No problem lol :) anyway it should be better in beta 4... added bravia... also got DSP workin too
     
  3. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    its fixed! and the battery issue is gone too! great work! :D
     
  4. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    Great work MFB! Can we dirty flash?
     
  5. myfishbear

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    probably... if u want to be on the safe side wipe cache and davilik...
     
  6. flemdroid

    flemdroid Member

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Great ROM FishBear! Thank You! Love how theres so much more system resources in JB :)

    One request, it wasnt in Eclipse ICS... I hate having to take a screenshot everytime i reboot. Is there any possibility to add a reboot function to the power menu?
     
  7. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    Did a fresh install and the camera app is missing. Can I use one of the camera zips on your rom server?
     
  8. myfishbear

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    re-dl it on another comp and try it again. i have it in there and have tested myself.
     
  9. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    Will do. I tried dirty flashing and the percent battery mod disappeared. I'm just going to start fresh again.

    Edit: it was a bad download, works great now!
     
    Last edited: Mar 23, 2013
  10. ultima

    ultima Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    maybe its my sense of humor, but i laughed really hard at this lol
     
  11. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    We all know MFB doesn't mind if it's a man doing the flashing :blink:
     
  12. Bense

    Bense Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    can we install over the stock rom using ss 3.11?
     
  13. Bense

    Bense Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Last edited: Mar 24, 2013
  14. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    I wouldn't do that untill the JB fastboot files are released, if you screw up you're really screwed.
     
  15. kwood129

    kwood129 Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has anyone tried the webtop? When I go on the lapdock the mouse pointer is this big red blob. Has anyone else seen this?

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
     
Search tags for this page

cdma maserati 9.8.2o-72 vzw-18 1ff.xml.zip

,
droid 4 eclipse
,

droid 4 eclipse jb

,
droid 4 eclipse rom
,
droid 4 roms
,
eclipse droid 4
,
eclipse jb
,
eclipse jb droid 4
,
eclipse jb rom
,
eclipse rom droid 4