[ROM] Eclipse ICS for droid 4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Sep 14, 2012.

  1. guitarboy1193

    guitarboy1193 Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Stevensville, MD
    Ratings:
    +0
    If i were you I would try the 1320 standard voltage oc. My phone doesn't like the lv or ulv kernels either :(
     
  2. patfactorx

    patfactorx Member

    Joined:
    Oct 6, 2010
    Messages:
    420
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    This rom just keeps getting better
     
  3. RueTheDayTrebek

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My battery keeps draining really quickly. I am on 1320 with speed script lv and 1.5.2... i erased all of my music and pictures, but it still seems to drain more quickly than it should. I had to restart the phone after I installed the new rom. What is with this indexing and having the data on, anyway? Sounds pretty sketch.
     
  4. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    lol... nice way to post a question.... call my work sketch... ill let you figure it out on your own...
     
    #724 myfishbear, Jan 2, 2013
    Last edited: Jan 2, 2013
  5. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    yeah the lv is less stable. all my patches are lv anyway... the one labled as lv is really low voltage lol... the normal 1320 is the best choice for most users.
     
  6. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    yeah its a ss3 rom slot problem... maybe your partition is too small or you filled up all your slot memory.
     
  7. enoell

    enoell New Member

    Joined:
    Dec 13, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    word i will try it out, thanks for update
     
  8. RueTheDayTrebek

    Joined:
    Mar 21, 2012
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    For some reason I can't access Google speak (talk to text) via my keyboard, anymore. Is there a way to fix this? I've tried every single menu option that I can think of.

    Thanks.
     
  9. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    My gmail has been stuck at "sending" when I replied to an email today. I was wondering why my friend hadnt responded to me because it was regarding dinner plans for tonight.

    Any idea what could have happened?

    Edit: I've seen this previously. The easy fix was to force stop and clear data on the Gmail app. It seems to be working now.
     
    #729 kenji91, Jan 6, 2013
    Last edited: Jan 7, 2013
  10. Cstryon

    Cstryon Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    398
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    I haven't been following much. Reading occasionally, but everything seems to run fine as expected. Except, I experience some occasional lag. When I hit home twice and kill apps (slide it off the screen, I think that kills apps) it seems to fix the lag for a time. I'm on the ulv 1320. Is it possible that this is why I'm having so frequent lag?

    Sent from my DROID4 using Tapatalk 2
     
  11. bean1975

    bean1975 New Member

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am not even patched and sometimes I get terribly lag :(
     
  12. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    This could be caused by many things. The most likely perpetrator is a memory-hogging app. Check your running apps; perhaps a game you started is still running in the background. I'd also recommend uninstalling any apps that you don't think you'll be using again. The next thing I'd try is to download SetCPU (or ROM Toolbox) and make sure that your D4's max CPU is high enough. I've seen it where the max and the min were both set to 300mhz.

    You could also try flashing one of the overclock scripts from myfishbear's server. I'm running 1320ulv and it's very smooth. Keep in mind that if you set a max in SetCPU and then flash a different OC script, the max you set in SetCPU will not be valid anymore and it will default to 300mhz. For example, if I'm running the 1275lv script (min/max is set to 300/1275), and I flash the 1320lv script, the phone will not recognize 1320 by default as the max and will be set to 300/300 (min/max). You need to go into a CPU controlling app (whether it's SetCPU or another one) and set the max to 1320mhz.
     
Search tags for this page
droid 4
,

droid 4 eclipse

,
droid 4 eclipse ics
,

droid 4 eclipse rom

,
droid 4 ics rom
,
droid 4 ics roms
,
droid 4 roms
,

eclipse droid 4

,

eclipse rom droid 4

,
tinyshark 3.1.5 apk