[ROM] Eclipse ICS for droid 4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Sep 14, 2012.

  1. YoungRED

    YoungRED New Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Alexander Arkansas
    Ratings:
    +0
    which one did you recompile sorry took so long to get back working on a lot of computers
     
  2. ndd

    ndd Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    so what are the stock voltages for 1200? for that matter, what are the 'stock' voltages for the various overclocks? I tried rolling my own overclock so I could use setcpu to adjust the top speed, but I had major problems with the phone freezing...
     
  3. krazienluv10

    krazienluv10 Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +2
    hello, is the stock 1.3.2 already using a low voltage kernal? whats the difference between 1.3.2 vs the 1.3hybrid? is the hybrid more stable then the regular 1.3.2? this is the wifes phone and really want a great rom thats super stable. fishes site seems very hard to navigate and having trouble finding the changelogs. please let me know thanks!!!


    thanks!
     
  4. bofis

    bofis Member

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Messages:
    202
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    The Hybrid ROM has more Blur left in place, whereas the normal 1.3.2 ROM has most of the crud ripped out and is completely stable and working well imo. You may want to give her the blur camera patch to put back the other camera or maybe try the HDCam patch. None of the kernels are under volted by default, but there is an array of patches to set different clock speeds into the kernel and then allow you to select them in SetCPU (or NoFrillsCPU)
     
  5. SteeleDoes

    SteeleDoes Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Neither setcpu or nofrillscpu will let me chose a scheduler (noop)... it's not even an option... why? Help?
     
  6. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    did you install a oc patch or another rom ?
     
  7. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    i dont do changelogs i have a real life as well so i dont have time 4 that.
     
  8. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    the gingerbread theme
     
  9. myfishbear

    myfishbear Developer
    Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +31
    new 1.3.2 hybrid released. new russian version as well
     
  10. SteeleDoes

    SteeleDoes Member

    Joined:
    Aug 31, 2012
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I installed the newest version of the rom. Never switched from eclipse. Installed solar eclipse theme, then flashed oc script and speedscript...
     
  11. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    What's new?

    Sent from my DROID4 using Eclipse 1.2.5c
     
  12. kenji91

    kenji91 Member

    Joined:
    May 13, 2012
    Messages:
    460
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Does the speedscript need to be flashed again if I flash a different oc/uc/lv/ulv?
     
Search tags for this page
droid 4
,

droid 4 eclipse

,
droid 4 eclipse ics
,

droid 4 eclipse rom

,
droid 4 ics rom
,
droid 4 ics roms
,
droid 4 roms
,

eclipse droid 4

,

eclipse rom droid 4

,
tinyshark 3.1.5 apk