[ROM] Eclipse ICS for droid 4

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Sep 14, 2012.

  1. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    The 1320oc isn't on the server anymore.
     
  2. Gumdrop

    Gumdrop Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has the ICS camera been fixed so that you can choose 8MP image quality? Or is it still widescreen (5MP) as the highest quality?
     
  3. Meptrep

    Meptrep Member

    Joined:
    Apr 8, 2012
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Seems to still be 5MP max.
     
  4. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Download the camera patch that will install the moto camera which is 8mp capable
     
  5. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    It's 6mp (widescreen).
     
  6. kwood129

    kwood129 Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Or you can get Camera ICS + or JB +. Both work great on this rom
     
  7. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    My phone says 8 mp
     
  8. Cegal

    Cegal Member

    Joined:
    Mar 3, 2012
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Only problem I've noticed is within the play store, all of my purchased apps aren't showing that I've purchased them.
     
  9. 4low4fun

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Did you do a factory reset before install? All of my apps auto downloaded.. only problem I had was Google only saved about half of my contacts...
     
  10. outsid0r

    outsid0r Member

    Joined:
    May 30, 2012
    Messages:
    185
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    is it safe to flash 1.2.6 over 1.2.5c? i know for best results should wipe but just would like to know if its recommended or not.
     
  11. orangechoochoo

    orangechoochoo Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    On a caboose
    Ratings:
    +12
    You're right, I unchecked the box and it went to 8mp.

    I spent the weekend in Palm Springs and there was only 3g coverage, the phone was getting hot and the battery was draining like a mofo. First time something like that happened. I thought something was seriously wrong with the phone so when I returned I formatted the internal and external cards, cleared dalvik & battery stats, sbf'd, rooted, safestrapped, and installed Eclipse. This is the cleanest it's ever been aside from the day I got the phone.

    Prior to this the internal sd card had so many remnants from other roms (including gb). It now seems to be running better than before.
     
    Last edited: Sep 17, 2012
  12. Cegal

    Cegal Member

    Joined:
    Mar 3, 2012
    Messages:
    73
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I did. It wiped out all of my contacts as well, couldn't load them from my sd. Although I believe that to be my doing.
     
Search tags for this page
droid 4
,

droid 4 eclipse

,
droid 4 eclipse ics
,

droid 4 eclipse rom

,
droid 4 ics rom
,
droid 4 ics roms
,
droid 4 roms
,

eclipse droid 4

,

eclipse rom droid 4

,
tinyshark 3.1.5 apk