EasyRoot for 2.2?????

Discussion in 'Motorola Droid' started by naknak95, Oct 24, 2010.

  1. naknak95

    naknak95 Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    Has anybody found or heard of an EasyRoot for Motorola Droid 2.2?
     
  2. ClumsyNinja21

    ClumsyNinja21 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +0
    Not possible yet. Unstable apps(easy root) has stated can't one click it. There are instructions on how to do it on this site. If u can't find it let us know and we can link it to u.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,346
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    Only way to do it right now is the link in my sig!

    Sent from OG Droid using the Droidforums App.
     
  4. ClumsyNinja21

    ClumsyNinja21 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +0
    Thanks guidot! I didn't have the link handy!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. chadwick108

    chadwick108 Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Western NC
    Ratings:
    +0
    Can also root with set cpu. It is a paid app but seems to be one of the best I have found for rooting and overclocking

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  6. guidot

    guidot Developer Relations
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,346
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    You NEED root to use setcpu. It doesn't root the phone.

    Sent from OG Droid using the Droidforums App.
     
  7. Jim 777

    Jim 777 Silver Member

    Joined:
    Dec 26, 2009
    Messages:
    2,307
    Likes Received:
    33
    Trophy Points:
    113
    Ratings:
    +34
    Yeah I thought that was weird too

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  8. chadwick108

    chadwick108 Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Western NC
    Ratings:
    +0
    Thats right my mistake got my words mixed up

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. furbearingmammal

    furbearingmammal Super Moderator

    Joined:
    Jun 16, 2010
    Messages:
    11,162
    Likes Received:
    372
    Trophy Points:
    513
    Location:
    Anywhere you're not
    Ratings:
    +455
    Current Phone Model:
    32GB Moto X Developers Edition
    Twitter:
    furryvarmint
    The instructions are very specific but there is a time or two you HAVE to be careful or else you'll have to start over again. Good luck!
     
  10. cczer91

    cczer91 Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i wouldn't recommend it. it messed up my droid and from what ive read, its done the same to others. just root it the original way. there is plenty of guides on here.
     
    #10 cczer91, Nov 4, 2010
    Last edited by a moderator: Nov 4, 2010
  11. kb3awq

    kb3awq Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Williamsport, PA
    Ratings:
    +0
    There is a new root program with one click and it will also unroot. I just tried it and it is free search z4root in the market and it works with the new FRG83 rom 2.2.1 for Droid 1 (original). I bought easy root as I wanted to have it to unroot my phone and it would not unroot for some reason but I rooted via the RSD lite program and I was never able to find a way to unroot until I used the z4root unrooted and confirmed it did and then rooted back up. Its one of them things when you do something you want to be able to undo it. Very Easy and FREE program. I believe it also said it will work on other Android phones and last I knew Easy Root was only working on Android 2.1 and not 2.2 Froyo.

    Droid 1 Android 2.2.1 FRG83 (just upgraded from FRG22D on Friday).
     
    #11 kb3awq, Nov 15, 2010
    Last edited: Nov 15, 2010
  12. pierced_droid

    pierced_droid Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    310
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The Easy root by unstableapps Works on 2.2 :)
     
Search tags for this page
can i hack a kyocera echo
,
easy root kyocera echo
,
hack kyocera echo
,

how to root kyocera echo 2.2.1

,

kyocera echo hacks

,
kyocera echo root
,
kyocera echo root 2.2.1
,

root kyocera echo 2.2.1

,
saridnour's oneclick root for the kyocera echohere
,
z4root kyocera echo android 2.2.1