earbud problem with my Moto X

Discussion in 'Motorola Moto X' started by Dolly, Mar 2, 2014.

  1. Dolly
    Offline

    Dolly New Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    89
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    I am having a problem using ear buds with my phone. I already sent one phone back. Now my second phone is doing the same thing, second time I've used audio to listen to an ebook. Music same, any audio through plugs. Audio sputters and stops immediately. Any ideas?
  2. Snoking
    Offline

    Snoking Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    714
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Do you have a case on the phone, casing the plug to not go into the jack far enough?
  3. Dolly
    Offline

    Dolly New Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    89
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    No case, but I think it was operator error. I hadn't pushed in the jack quite far enough, at least it did work today. Will see how it does tomorrow.
  4. b-jammin21
    Offline

    b-jammin21 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    I have noticed the same thing. Sometimes when my ear buds aren't working properly, I just go back and make sure I pushed the jack all the way in. I find that sometimes it will feel that I pushed it in all the way, but then realize that it isn't fully seated.
Search tags for this page

2014 moto x earbuds with volume

,

earbud issues with motox

,

moto x earbuds