1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

DX will not vibrate

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Supa Lao, Jan 13, 2011.

  1. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DX will not vibrate (SOLVED)

    Anybody else having this issue? I tried turning on vibrate all the time but still nothing?

    *Edit* I had to turn on vibrate for text messages and also gmail in each app. I thought there was a universal vibrate for all.
    Last edited: Jan 14, 2011
  2. Inkarnit
    Offline

    Inkarnit New Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Buckeye, AZ
    Mine vibrates...
  3. Cytochrome
    Offline

    Cytochrome New Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So does mine! Loving this ROM BTW
  4. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmmm....I've installed it from a wipe data/factory reset too. I even did a restore and re-install and still have this issue. I guess it's just me :frown:
  5. zwade01
    Offline

    zwade01 New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit
    Sorry bro, vibrations here...
  6. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I also notice my vibrate icon doesn't show up on always. But shows up when I put the phone in silent, but still doesn't vibrate
  7. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got it to vibrate now. I had to go into settings in the my messages and set that to on in the notification settings. Then for my 2 gmail's, I had to set it for vibrate to each one them for all gmail. I guess I was just setting vibrate on for phone calls.
  8. Cytochrome
    Offline

    Cytochrome New Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What was your system version? did you install over 2.3.340?