1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

DX will not vibrate

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Supa Lao, Jan 13, 2011.

  1. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    DX will not vibrate (SOLVED)

    Anybody else having this issue? I tried turning on vibrate all the time but still nothing?

    *Edit* I had to turn on vibrate for text messages and also gmail in each app. I thought there was a universal vibrate for all.
    Last edited: Jan 14, 2011
  2. Inkarnit
    Offline

    Inkarnit New Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    630
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Buckeye, AZ
    Mine vibrates...
  3. Cytochrome
    Offline

    Cytochrome New Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So does mine! Loving this ROM BTW
  4. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hmmm....I've installed it from a wipe data/factory reset too. I even did a restore and re-install and still have this issue. I guess it's just me :frown:
  5. zwade01
    Offline

    zwade01 New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Detroit
    Sorry bro, vibrations here...
  6. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I also notice my vibrate icon doesn't show up on always. But shows up when I put the phone in silent, but still doesn't vibrate
  7. Supa Lao
    Offline

    Supa Lao New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got it to vibrate now. I had to go into settings in the my messages and set that to on in the notification settings. Then for my 2 gmail's, I had to set it for vibrate to each one them for all gmail. I guess I was just setting vibrate on for phone calls.
  8. Cytochrome
    Offline

    Cytochrome New Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What was your system version? did you install over 2.3.340?