DX/2 Overclocker App Question

Discussion in 'Droid X Hacks' started by rdoane, Dec 5, 2010.

  1. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Since jrummy's app has been pulled I tried Unstable Software's DX/2 Overclocker app from the market. Not as polished, but it worked perfectly to begin with (set at 1.3ghz and was super stable on rooted 2.2.1).

    However, I went to change the frequency and it froze, rebooted right away. Now, every time I try to overclock it, even if I'm setting it to the stock frequency, it reboots right away.

    I've tried it on rubiX's 1.9.0 and it does the same thing. I also wiped system and reinstalled the leak, same result.

    Thanks in advance!
     
  2. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    When did jrummy's app get pulled?

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yesterday afternoon. I assume it was pulled seeing as it doesn't show up for me in the market or on appbrain.

    droid x overclock - Search Android Apps on AppBrain
     
  4. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
  5. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  6. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Not sure If it will solve your problem but i've been using it for a while without issue.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  7. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hmmm. I can find it on appbrain, and on the appbrain app on my phone, but the market won't find it.
     
  8. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    In the market try searching jrummy16

    I'm seeing it just fine.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  9. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    None of jrummy's paid apps are showing up for me. I've bought both droid overclock and root tools and I can't see either. Weird.

    I tried rolling back the updated on my market and clearing the data. No luck.
     
  10. ViciousCircle

    ViciousCircle Android Addict
    Premium Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    570
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you recently applied a theme or rom that may have changed the version line in your build.prop? If so, sometimes having the wrong version number in there can prevent certain apps from showing up.
     
  11. rdoane

    rdoane Member

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    That might of been it. I just formatted everything and reinstalled the leak followed by jrummy's rumm rx. Fixed it. Thanks guys.
     
  12. spaz33g

    spaz33g Rescue Squad
    Rescue Squad

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    6,374
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    orange county, ca
    Ratings:
    +0
    Good call vicious. Glad it worked.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
Search tags for this page

dx/ dx 2 overclocker apk

,

dx/d2 overclocker apk

,

dx/dx2 overclock apk

,

dx/dx2 overclocker. apk r