Dumb question

Discussion in 'Droid RAZR MAXX' started by Redalert, Dec 25, 2012.

  1. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    I just noticed, when i select pic for profile it stays. If i reboot phone or exit app, its gone and i have to reselect.

    On a side note when i used the app back in the day with my droid2 running gingerbread, it always stayed. I do believe way back i had a save profile button. Non existent now.

    By the way Merry Christmas to all and your families.
  2. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    Redalert, what app? And what profile are you referring to? Contact list profile?
  3. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    This one. Droid forum app
  4. GotnFX
    Offline

    GotnFX Active Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    733
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +32
    Did you get it to work? If so, how?
  5. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    If i reboot phone. Or exit the app totally so when i start app and it connects to remote site and signs me in.. the profile pic is gone and reset to blank.... so im not sure if its and ics issue or app issue.
  6. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Nevermind.. ive been logged into this app all morning. And now i see my pic reset to blank...
  7. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    It seems its reseting the whole profile apon connecting to remote site each time. Never did this on my droid2 back in the day.

    Im highly upset. Lol
  8. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Got it.. i must have missed in settings . Check box for remote thumbnails...... daaaaduhhhh

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  9. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Settings for app. Just encase ur confused wit my babble

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
  10. Redalert
    Offline

    Redalert Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    142
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Not working again.. oh well

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
Similar Threads
  1. jasondap01
    Replies:
    2
    Views:
    751
  2. DracoZaroff
    Replies:
    3
    Views:
    612
  3. martytoo
    Replies:
    6
    Views:
    711
  4. PARick
    Replies:
    21
    Views:
    1,552
  5. clarc31
    Replies:
    1
    Views:
    612
Loading...