Droidforums.net app works, but not tapatalk

Discussion in 'Android General Discussions' started by mcatdtDroid, Oct 9, 2011.

  1. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Anyone else have this issue? Im using the droidforums app right now, but when i try to use droidforums through my tapatalk app, i doesnt work.

    Anyone else with this problem?

    I just like the tapatalk app better as its easier to switch between my sites through 1 app....

    Either way....lemme know

    sent from my droid x while driving.....thank you tapatalk for making this possible
     
  2. CJM

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,635
    Likes Received:
    739
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +764
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    My experience is just the opposite. Whats not working with tapatalk?

    Tapped from an Unbrickable DROID
     
  3. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It just wpnt load the forums part.... shows the processing circle and never loads

    sent from my droid x while driving.....thank you tapatalk for making this possible
     
  4. guidot

    guidot Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    7,347
    Likes Received:
    274
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Massachusetts
    Ratings:
    +274
    Clear cache in the applications settings. happens to me all the time.
     
  5. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    nope.. still no good. And the wierd thing is all my other sites I visit through tapatalk work... but droidforum just gets stuck on the processing page. If I hit back, and go to private messages.... I can retrieve them and even reply... but I can't view forums....

    :/
     
  6. BayouFlyFisher

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,960
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Ratings:
    +17
    Have you tried uninstalling and reinstalling the app?
     
  7. CJM

    CJM Developer Relations Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    9,635
    Likes Received:
    739
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Mississippi Gulf Coast
    Ratings:
    +764
    Current Phone Model:
    Nexus 6
    Whenever mine does that, I hit the menu button on the phone then hit refresh. Usually works.

    Tapped from an Unbrickable DROID
     
  8. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I may have to... Just seems weird that it's only this forum messing up.
     
  9. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well, i uninstalled and reintstalled.... still no luck on just this site....

    sent from my droid x while driving.....thank you tapatalk for making this possible
     
  10. vatothe0

    vatothe0 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    611
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I have this problem but on howardforums. Droidforums works fine though. Started as a problem only on my tablet but now on my phone too.

    Sent from my DROIDX using Tapatalk
     
  11. mcatdtDroid

    mcatdtDroid Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    706
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Well...seems its a tapatalk issue, not a forum issue....
    Oh well, ill just use the df app

    sent from my droid x while driving.....thank you tapatalk for making this possible
     
  12. vatothe0

    vatothe0 Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    611
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    It didn't happen at the same time on both devices for me though which seems to point to an issue on each specific device. I'll try clearing cache and see if that works.
     
  13. sunshine81039

    sunshine81039 Member

    Joined:
    Sep 14, 2012
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    I seem to be having the same problem with the app as well. When I go into the app it says that it failed to connect to the forum and to contact the forum administrator if the problem persists.
     
  14. Natey2

    Natey2 Active Member

    Joined:
    Oct 23, 2010
    Messages:
    1,310
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +5
    I'm using Tapatalk v1.13.5.1 and I only get that error if I try to reply after following a url link to another message.

    Sent from my unrooted DroidX using Tapatalk