[ROM] Droid4HD For JB

Discussion in 'Droid 4 ROMS' started by myfishbear, Oct 24, 2012.

  1. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    yeah thats what i use... its undervolted as well
     
  2. 360silent
    Offline

    360silent New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    loving this rom..thx so much!!!dancedroid
     
  3. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    ty enjoy!
     
  4. 4low4fun
    Offline

    4low4fun Member

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    340
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Before I flash.. this uses all the same patches as eclipse correct? I was always more of a fan of the hybrid builds seeing as how I've always had moto devices.. So.. The only patches I should need to flash are the Google now and my OC of choice correct? Pretty sure I already know the answer is no, but can I flash this on top of eclipse without doing a data reset? Thought it a valid question since both are based off of .217..
     
  5. dail
    Offline

    dail New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Re: Droid4HD

    Think I could flash right on top of the original version or should I clean wipe?
     
  6. bean1975
    Offline

    bean1975 New Member

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Stuck at activation screen

    I do not have a SIM but the stock ROM allows me to click OK on the screen where it asks for a SIM. (6.16.217) this ROM and the deodexed stock rom both, however, only offers emergency call and power off options on this screen. Tapping the four corners on the welcome screen didn't seem to work. In build.prop I made keyguard.no_require_sim = false and added ro.setupwizard.enable_bypass=1 to the very end to no avail. The keyguard.no_require_sim = false gives me a lock screen from where apps can be started. I can install GoLauncher and adb shell am start -n com.gau.go.launcherex/com.jiubang.ggheart.apps.desks.diy.GoLauncher start it but the home button doesn't work.
     
  7. phrir1
    Offline

    phrir1 New Member

    Joined:
    May 16, 2012
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    There is a you tube video that shows how to bypass the setup screen. very easy if that's what u need.

    http://m.youtube.com/watch?v=pPXARCqgrFo
     
  8. bean1975
    Offline

    bean1975 New Member

    Joined:
    Oct 31, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
  9. Montecarlo97z
    Offline

    Montecarlo97z Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    how could i go about bumping up some of these voltages on the overclocks? ive tried the 1320 1370 1200lv and nothing wants to be stable. is there a program i can use to bump the voltages up and reload them on my phone?
     
  10. ndd
    Offline

    ndd Member

    Joined:
    Apr 1, 2011
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    if you're using myfishbear's overclock scripts, you can unzip them on your computer, and then edit the overclock script that's in

    system/etc/init.d

    for instance, the 1320ulv script is

    system/etc/init.d/1320oculv

    in that script you'll see lines like

    echo 4 1320 1275 > /proc/cpu_control/tweak_cpu

    the first number is the slot, the second the speed in Mhz, and the third the voltage. you can edit the voltage number, zip the files back up and reflash.

    if you're comfortable using adb, you can use it to get a shell and just execute the 'echo' command directly with whatever voltage you like; saves several steps.
     
  11. Montecarlo97z
    Offline

    Montecarlo97z Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    awesome thanks! loading it up now, hopefully i can find a stable voltage for my phone

    edit: damn, i only changed the voltages and bumped them up now it wont stick when i flash it.
     
    Last edited: Nov 1, 2012
  12. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    unpack a oc patch go into \system\etc\init.d make the edits in notepad++ and save it notepad will mess with the formating. rezip the whole package and flash it. sorry i cant reply much. i have no power and no gas and im sitting in my house hoping food wont run out. there was a riot at the gas station today... ppl are getting desperate. nj is in ruins. the police are now guarding the few working gas stations now and i just got robbed as well (i live near newark). its really bad out here.
     
    Last edited: Nov 1, 2012
  13. myfishbear
    Offline

    myfishbear Developer Developer

    Joined:
    Jan 30, 2011
    Messages:
    1,292
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    48
    Location:
    in the sea. sometimes on land as well
    Ratings:
    +30
    try seting it up with eclipse, then dont clear data and install droidhd and it may work.
     
  14. Montecarlo97z
    Offline

    Montecarlo97z Member

    Joined:
    Sep 24, 2010
    Messages:
    363
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    damn man thats rough.. been watching it all unfold the last few nights because my sister lives in Brooklyn. thank god she came home the weekend before for a wedding or she would be there right now. cant imagine what you're going through out there, stay safe.
     
  15. Z4ck
    Offline

    Z4ck Developer Developer

    Joined:
    Jun 7, 2012
    Messages:
    201
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Flint,Michigan
    Ratings:
    +36
    Re: Droid4HD

    Hang in there stay safe

    Sent from my One X using Tapatalk 2
     
Search tags for this page
droid 4 hd rom
,
droid 4 multilanguage
,
droid 4 roms
,

droid4hd

,
droid4hd vs eclipse
,
droidforums droid 4
,
motorola android xt894 emoji
,
motorola droid 4 xt894 full emoji support
,
photon q
,
verizon droid4 custom roms