Droid X - So I guess you can move that quick menu for jumping homescreens to the top?

Discussion in 'Motorola Droid X' started by just4747, Jul 2, 2010.

  1. just4747

    just4747 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    If so, why didn't any of the early owners mention this being in the settings?

    Check out this video - jump to :30 to see what I am talking about- but I think I may even be seeing it at the top AND bottom if I am correct? WTF? Looks real glitchy or something.

    But it's weird because at :36, it shows as being just at the bottom again??
    Maybe it switches for homescreens with a lot of icons?


    EDIT: Here is a screen shot showing both appearing:

    [​IMG]
     
    #1 just4747, Jul 2, 2010
    Last edited: Jul 2, 2010
  2. just4747

    just4747 Member

    Joined:
    Jun 25, 2010
    Messages:
    430
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeesh and camera results aren't so great indoors against the Evo in the example he does..
     
  3. bamfsig45

    bamfsig45 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    883
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ICT
    Ratings:
    +0
    I personally dont like the reformatting of the text that the Evo browser does, so thats a personal choice and something I dont think should be reviewed.
     
  4. Big Cam

    Big Cam Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    913
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Fargo, ND
    Ratings:
    +0
    It probably puts it wherever it covers up the least amount of stuff.
     
  5. ctxx24

    ctxx24 Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    165
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Mid Michigan
    Ratings:
    +0
    WOW that has to be the worst review i ever saw lol
     
  6. skipdividedmalfunction

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i believe that homescreen menu only displays on top when you are dragging a widget or icon over to another homescreen so it can show the trash icon on the bottom.