Droid X has been rooted

Discussion in 'Droid X Hacks' started by ViciousCircle, Jul 22, 2010.

  1. kodiak799
    Offline

    kodiak799 Silver Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    4,964
    Likes Received:
    283
    Trophy Points:
    198
    Ratings:
    +294
    Someone who had been working very hard on this at Motorola just came in this morning to basically be made to feel worthless even before his morning coffee.
     
  2. mazz0310
    Offline

    mazz0310 Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The only thing is we always knew Root would be possible, the eFuse is the problem and still is. We still can't load custom roms/bootloaders.
     
  3. iamtsubasa
    Offline

    iamtsubasa New Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    so great!!!!!!!
    THX !!
     
  4. thelion
    Offline

    thelion Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    338
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    One week, to the day. Congrats guys! That rocks!!!
     
  5. Jokool_7777
    Offline

    Jokool_7777 Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Atlanta, GA
    Ratings:
    +0
    Nice! I knew someone would come up with it but Im not going to root mines just yet. I just got it on launch day and still getting use to it.
     
  6. thelion
    Offline

    thelion Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    338
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oregon
    Ratings:
    +0
    So seriously...will this allow us to get rid of that crappy bloatware now?
     
  7. Darkseider
    Offline

    Darkseider Senior Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,863
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Ratings:
    +0
    Yes. You can also wireless tether, use MinFree and underclock the device.
     
  8. mcsinfl
    Offline

    mcsinfl Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Messages:
    372
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I am excited about this (esp as an X owner), and not to take anything away from the work that was done to get there, but isn't this a copy job of the milestone rooting? I will be impressed when the bootloader is cracked.
     
  9. killabyte
    Online

    killabyte Guest

    Ratings:
    +0
    how is it that wireless tether works now? has anyone tried? my friend and i just did and although the app fires up the laptop that connects to it just goes to a verizon page
     
  10. mazz0310
    Offline

    mazz0310 Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    You have to get "wireless tether" from the market.
     
  11. killabyte
    Online

    killabyte Guest

    Ratings:
    +0
    roger that. i'll pass the word along. thanks man :)
     
  12. Robslaw
    Offline

    Robslaw Member

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ok I'm new and certainly not a computer expert at all. But what is the reason for rooting? What does it accomplish?
     
  13. Paralda
    Offline

    Paralda New Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Wouldn't something similar to a Nandroid work as a custom ROM substitute? We have the signature that the bootloader requires on our current setups... so couldn't we just mod our phones and then create backups that we flash? We would have to install all of apps again, sure, but we would have something similar to custom ROMs. We could edit the parameters of the kernals for overclocking, and we can theme with su. We're not really missing anything else.
     
  14. killabyte
    Online

    killabyte Guest

    Ratings:
    +0
    ahh nevermind that app is just for an ad hoc network. we were looking for the 3g hotspot option

    edit - nevermind again. looking at the app's homepage it seems as if we aint doign something write <-- hahaha right i meant. maybe its the kernel problem it mentions when you download it.
     
    Last edited by a moderator: Jul 22, 2010
  15. Legacy23
    Offline

    Legacy23 Member

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Jerz
    Ratings:
    +0
Search tags for this page

xkoym.lt