Droid to droid

Discussion in 'ChevyNo1' started by heavyvino, Jan 15, 2011.

  1. heavyvino

    heavyvino Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    A friend asked last night if it was possible to tether two droids, so I turned on wireless tether but his droid did not find it, did we miss a step,or will that not work?

    Mine is SS4.8 med voltage 1Gig, his stock 2.2.
     
  2. haxerpaylay

    haxerpaylay Member

    Joined:
    Jan 11, 2011
    Messages:
    347
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Texas
    Ratings:
    +1
    I recently have tryed tethering to other phones but I can't get to work. I'm not sure if you can.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  3. skennelly

    skennelly Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2010
    Messages:
    577
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Illinois
    Ratings:
    +29
    My buddy has tethered his iphone to my x to make video calls.

    Sent from my DROIDX using DroidForums App
     
  4. Cdjones187

    Cdjones187 Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    573
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    I have used my tethering to tether 2 other android phones at the same time. An X and Incredible, flawlessly.
     
  5. Phreaker47

    Phreaker47 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    753
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +20
    In theory it SHOULD work for any host with WiFi capability, as long as you are talking about the wireless tether for root users app that most of us use, since it creates a simple access point that should be universally compatible.
     
  6. heavyvino

    heavyvino Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I also tried with my wifes work blackberry, my wireless tether was on and working, the bb was seeing two other wi-fis but not the one from my droid she was not connected to either.

    My archos 7 home tablet dosen't see the wireless tether either.

    Am I doing something wrong?
     
  7. yakitori

    yakitori Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    2,548
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    DFW Texas
    Ratings:
    +10
    Sometimes it wont find possibly due to tether channel. Change channels

    sent from the rooftops
     
  8. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    ^ +1 or the receiving device not supporting ad-hoc. I assume BB does accept it though.
     
Search tags for this page
can you trade pokemon on an android emulator
,
can you trade pokemon on an emulator android
,
can you trade pokemon on android emulator
,

how to trade pokemon on android emulator

,

how to trade pokemon on emulator android

,
how to trade pokemon on emulator for android
,
how to trade pokemon on gba emulator android
,
how to trade pokemon on phone emulator
,
trade pokemon emulator android
,
trading pokemon on emulator android