Droid rooted now how about some MotoBlur?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by swich2mac, Dec 11, 2009.

  1. swich2mac
    Offline

    swich2mac New Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Anyone seen any packages out there to put MotoBlur on the rooted Droid?
     
  2. jinx10000
    Offline

    jinx10000 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    As far as I know, noone has released a custom rom for the droid yet.

    A custom recovery image that can install unsigned update.zip files was just released maybe an hour ago.

    It won't be long before cooked roms are released.
     
  3. bamfsig45
    Offline

    bamfsig45 Member

    Joined:
    Nov 3, 2009
    Messages:
    883
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    ICT
    Ratings:
    +0
    I definitely want to try some moto blur.
     
  4. Malvado
    Offline

    Malvado DF News Team/Mod Premium Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    1,991
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    103
    Ratings:
    +15
    wow is it possible to get moto blur..if it is i want it haha
     
  5. mekishiko
    Offline

    mekishiko Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Motoblur is made on 1.5

    We are on 2.0.1

    Motoblur is integrated deep into the OS so until Motoblur is released for 2.0 we're gonna have a hard time getting it to run on 2.0
     
  6. alil2cul4u
    Offline

    alil2cul4u New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have APK's off my devour it seems like all the motoblur apks..
     
  7. pyro6128
    Offline

    pyro6128 Senior Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,517
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    68
    Location:
    NYC
    Ratings:
    +8
    Motoblur would just bog it down, its all fluff
     
  8. alil2cul4u
    Offline

    alil2cul4u New Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Pyro, I used my moms ex-boyfriends droid and now I have a devour with moto blur and his droid was actually running about the same as mine. Moto blur isnt always running, only if you choose to have those widgets on the screen.
     
Search tags for this page

how to reinstall motoblur on devour

,

installing moto blur droid razr