1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Droid rom install freezes

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by omala, May 14, 2010.

  1. omala
    Offline

    omala New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    No matter what ROM i am installing as soon as it says installed and i reboot my droid freezes on the start-up screen "M" or it continues to loop between "droid" and the eye. What can i do to fix this?
  2. obededom
    Offline

    obededom New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio

    have you formatted all the partitions (system, data, cache) before installing the new rom?
  3. omala
    Offline

    omala New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not sure how can I tell
  4. obededom
    Offline

    obededom New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Ohio
    what recovery do you have?
  5. omala
    Offline

    omala New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what recovery do you have?[/QUOTE]

    Im running droid mod 2.0.1
  6. elementaldesign
    Offline

    elementaldesign New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wipe data and cache before installing. Chose it from your recovery then install your rom. See if that works. Hang in there we will help you out.
  7. omala
    Offline

    omala New Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That did not work ethier
  8. elementaldesign
    Offline

    elementaldesign New Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Get clockworkmod from the market free then purchace the full version. Use that app to flash your roms. You can download new ones or install from SD card.
  9. zerosouls
    Offline

    zerosouls Soulless Droid Premium Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,100
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Menzoberranzan
    I can't help but think permission problems
  10. JCo352
    Offline

    JCo352 New Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    1,829
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Texas
    You will have to do a rom install, by the nandroid method.
  11. jdx
    Offline

    jdx New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    MN
    Well, thats what i thought too. Depending on from which rom you are comming, you have to do nandroid first. Atleast thats, what i had to do (comming from 2.0.1, changing to 2.1). You could also use the sbf 2.1 file and then go from there.
Search tags for this page

droid dna install wizard frozen

,

rom freezes during install how to wipe

,

rom installer frozen