1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Droid Redraw

Discussion in 'Android General Discussions' started by soccer568, Sep 12, 2010.

  1. soccer568
    Offline

    soccer568 New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Right now im currently running chevys ss 4.7 rom and my phone keeps redrawing. Is this due to the rom or is this just how 2.2 is built? Does anyone else have problems like this?
  2. soccer568
    Offline

    soccer568 New Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Can anyone answer this for me?
  3. Dragoro
    Offline

    Dragoro New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    679
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    Redraw is due to a low memory problem. Not experienced with roms so dont know what ya can do to fix.
  4. the3dolla
    Offline

    the3dolla New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    USA
    me 2

    I'm having screen redraws more and more now, sometimes it stays blank until I try to swap screens, I'm on bb .4, I'm wonderinf if its cuz of wodgets on screen...
  5. Dragoro
    Offline

    Dragoro New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    679
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Michigan
    That would be a part of it.
  6. R3Ds
    Offline

    R3Ds New Member Developer

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Brooklyn N.Y
    Try a different launcher or give UD8 a test run.good luck.

    Sent from R3DMANX.COM/R3Ds
  7. lowboy
    Offline

    lowboy New Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  8. rjax
    Offline

    rjax New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ADW.Launcher with the system persistent box checked (in the ADW Settings)... I haven't had a redraw since I did that. You'll lose the ability to go landscape on the launcher, but I think it's worth the no redraws.
  9. Polymira
    Offline

    Polymira New Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chico, Ca
    I had the issue with cyanogenmod on my droid with LauncherPro, it happened more and more as time went on. Happened with chevy's rom too.

    It's simply a low memory issue, however it seems to be amplified with froyo.