Droid Redraw

Discussion in 'Android General Discussions' started by soccer568, Sep 12, 2010.

  1. soccer568

    soccer568 Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Right now im currently running chevys ss 4.7 rom and my phone keeps redrawing. Is this due to the rom or is this just how 2.2 is built? Does anyone else have problems like this?
     
  2. soccer568

    soccer568 Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Can anyone answer this for me?
     
  3. Dragoro

    Dragoro Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    Redraw is due to a low memory problem. Not experienced with roms so dont know what ya can do to fix.
     
  4. the3dolla

    the3dolla Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    USA
    Ratings:
    +0
    me 2

    I'm having screen redraws more and more now, sometimes it stays blank until I try to swap screens, I'm on bb .4, I'm wonderinf if its cuz of wodgets on screen...
     
  5. Dragoro

    Dragoro Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Michigan
    Ratings:
    +0
    That would be a part of it.
     
  6. R3Ds

    R3Ds Member Developer

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Brooklyn N.Y
    Ratings:
    +0
    Try a different launcher or give UD8 a test run.good luck.

    Sent from R3DMANX.COM/R3Ds
     
  7. lowboy

    lowboy Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
  8. rjax

    rjax Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    408
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    ADW.Launcher with the system persistent box checked (in the ADW Settings)... I haven't had a redraw since I did that. You'll lose the ability to go landscape on the launcher, but I think it's worth the no redraws.
     
  9. Polymira

    Polymira Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Chico, Ca
    Ratings:
    +0
    I had the issue with cyanogenmod on my droid with LauncherPro, it happened more and more as time went on. Happened with chevy's rom too.

    It's simply a low memory issue, however it seems to be amplified with froyo.