Droid pro overclock

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by darklight026, Jan 15, 2011.

  1. darklight026
    Offline

    darklight026 New Member

    Joined:
    Dec 13, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there an app I can use to overclock my droid pro? And also is installing Roms on the pro the same as the dx

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
  2. MrWilliams
    Offline

    MrWilliams New Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Greenville, NC
    I haven't found an app that works for overclocking yet. Hopefully someone will chime in that knows of one.
  3. greddy
    Offline

    greddy New Member

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i am using "OverclockWidget" 3.27 ... it works on the Pro
  4. Stay
    Offline

    Stay New Member

    Joined:
    Dec 26, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What speed are you able to clock to? I have tried Overclock Widget 3.27 and 3.28 and have not been able to clock higher than 1 Ghz. Could it be that I have other overclock apps installed on my pro? I have tried Set CPU and Droid Overclock as well (all granted super user).
  5. blarsen1620
    Offline

    blarsen1620 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Same thing here. Using the overclock widget and can't get it to save on higher than 1 Ghz. Suggestions?

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
Search tags for this page
droid pro cpu
,

droid pro overclock

,
motorola droid pro overclock
,

overclock droid pro