Droid Pro and USB 1

Discussion in 'Motorola Droid Pro' started by saratogaeric, Mar 27, 2011.

  1. saratogaeric

    saratogaeric New Member

    Joined:
    Mar 27, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Is there any way to connect the droid pro via usb 1? My laptop only has usb 1.

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  2. debracey

    debracey New Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    USB 2.0 devices are backward compatible with USB 1.0/1.1. Transferring data will be painfully slow, but it will work.

    Dan
     
  3. saratogaeric

    saratogaeric New Member

    Joined:
    Mar 27, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hmmm. Well, when I plug in my druid to my computer at work and at home, the comps don't see the droid. So, it must be something else. Ideas?

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  4. Travis798

    Travis798 Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Check Motorola's website for the moto USB drivers. After installing them you should be good to go

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. saratogaeric

    saratogaeric New Member

    Joined:
    Mar 27, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After installing the driver on my pc, I still do not have connectivity between droid and comp.

    Sent from my DROID PRO using DroidForums App
     
  6. kjjb0204

    kjjb0204 Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    285
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    What usb connection option are you choosing? Must be sync or mass storage. If it's charge only, your pc will not see it at all.