Droid Power Control Widget

Discussion in 'Android General Discussions' started by Mike8016, Jul 6, 2012.

  1. Mike8016

    Mike8016 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    I just got a new Bionic since mine got replaced. I put a power control widget with wifi gps ect. Every time i click on the GPS it dosent go on. It takes me to a menu where i have to turn it on. I never had this happen before. How can i fix this?
     
  2. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,135
    Likes Received:
    976
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,026
    Current Phone Model:
    Z Force 2
    Twitter:
    smalltownlife13
    I am not familiar with the Power Control Widget - but I know with both Widgetsoid and More Quickly Panel both take you to the menu settings.
     
  3. 94lt1

    94lt1 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2012
    Messages:
    17,150
    Likes Received:
    4,040
    Trophy Points:
    1,138
    Location:
    SE TX
    Ratings:
    +4,530
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2
    Do a factory data reset.. that should fix it. First try turning GPS on. Then using the power control to turn it off.. see if does...

    As for the reset, just don't wipe your data..

    DROID RAZR MAXXIMIZED!!!! PREPARE TO BE VANQUISHED!!!
     
  4. FoxKat

    FoxKat Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    14,806
    Likes Received:
    4,751
    Trophy Points:
    838
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +5,290
    Current Phone Model:
    Droid Turbo 2 & Galaxy S7
    Power Control Widget

    [​IMG]

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
  5. smalltowngirl13

    smalltowngirl13 Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    7,135
    Likes Received:
    976
    Trophy Points:
    258
    Location:
    Kansas
    Ratings:
    +1,026
    Current Phone Model:
    Z Force 2
    Twitter:
    smalltownlife13
    Ahhh, that is the stock one right...

    I only use it at times to ensure that data sync is enabled correctly - otherwise, I like the ones I can hide on my homescreen and put in my notification bar :)...
     
  6. Mike8016

    Mike8016 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    288
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    It works now. I did a factory reset and its all good now. Thanks

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
    #6 Mike8016, Jul 7, 2012
    Last edited: Jul 7, 2012
Search tags for this page
bionic power control widget
,
droid bionic power control widget
,

droid razr power control widget

,

galaxy s3 power control widget

,
motorola razr power control widget
,
power control widget droid razr maxx
,
power control widget galaxy s4
,

razr maxx power control widget

,
razr power control widget
,
razr power saver widget