Droid Forums Upgrade

Discussion in 'Android News' started by danDroid, Apr 19, 2010.

  1. DougDroid
    Offline

    DougDroid Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    148
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    No worries! We're here to help :)

    I got locked out last night myself so I know what everyone is going through. Luckily I think we've resolved the issue and I hope that we can continue to improve the situation.
     
  2. THE DROIDESS
    Offline

    THE DROIDESS New Member

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    MA and NH
    Ratings:
    +0
    REMILK,

    I feel your frustration with IE8. I upgraded from IE7 to IE8 and i lost all ability to log onto the internet. I somehow was able to log on using AOL and I saw an offer for Google Chrome and I downloaded and everything was fine.

    After much reading about FireFox, I downloaded and I prefer FireFox with faster page downloads. I still use both. I will never use IE8 again. No thanks, Microsoft.

    With FireFox and Google, you are not subject to the brutal virus attacks. Good Luck and happy to see your problem is solved.
     
  3. bassjason
    Offline

    bassjason Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I've cleared cookies 5 times now, still nothing on firefox. Guess I'm stuck on IE till I figure it out. :frown:
     
  4. JLB09
    Offline

    JLB09 Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    I did everything it said for Firefox and finally gave up and was able to get on with IE. I may never be able to use Firefox again for this site, strange as I have never had such a proiblem before.
     
  5. cuskit
    Offline

    cuskit Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hanging Out at the Jersey Shore
    Ratings:
    +0
    I've got to tell you, this is the biggest grief I've ever encountered on a forum site! I've gone crazy - done everything mentioned. It works fine. Leave the computer, come back an hour or so later - bam! Locked out again! I'm wearing out my keyboard I've done this so many times! Firefox just keeps breaking down with it! I'm on Safari now (which I hate) and I am able to log in. But I want FF! Are we going to get this fixed eventually? It's not just a cookie problem - it's a recurring problem here. I've gone through the routine several times, but the success lasts only for a while, then for no reason starts again.

    mikey
     
  6. wuyanks
    Offline

    wuyanks DF News Team Premium Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    also make sure you delete stored passwords for this site... that's what did the trick for me, along with clearing cookies and site preferences...

    tools --> options --> security --> saved passwords

    delete any entries for droidforums.net
     
  7. JohnDroid
    Online

    JohnDroid Guest

    Ratings:
    +0
    Just updated the steps I had to take to fix Chrome... deleted cookies 6 times to no avail, then had to clear other stuff from Chrome as well and voila.

    For Chrome Users: I just tested this in Chrome and deleted cookies 5 times with no fix. However, once I followed these steps, it worked:
    Open Chrome to a Blank Tab
    Go to Preferences -> Under the Hood
    Show Cookies & Website Permissions
    Type in the website name (droidforums.net, or what have you)
    Only the cookies for droidforums.net will come up, Delete All
    Close the Delete Cookies Tab
    Go to "Personal Stuff" Tab
    Click on "Clear Browsing Data"
    Check every Box except "Clear Saved Passwords"
    Make sure to set "Clear Data From This Period" to Everything
    Close Down Chrome Completely (Quit out, don't just close the window)
    That fixed it for me.
     
  8. alitke
    Offline

    alitke Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    193
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Google Chrome really requires you to run CC cleaner to ensure it is alright. I have been able to log in twice only to have it kick me out the next time. You really need to run CC Cleaner.
     
  9. danDroid
    Offline

    danDroid DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,401
    Likes Received:
    148
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +151
    For those that are having an issue still, please try it again in the browsers that weren't working. I think we may have it fixed :)
     
  10. cuskit
    Offline

    cuskit Active Member

    Joined:
    Nov 26, 2009
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hanging Out at the Jersey Shore
    Ratings:
    +0
    Yippie! I was able to log into FF just now without going through that whole routine again! Geez, I hope it lasts this time. I just hate using Safari!

    Thanks a lot danDroid! You are the MAN! :) :) :) mikey
     
  11. danDroid
    Offline

    danDroid DF Administrator Staff Member

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Messages:
    2,401
    Likes Received:
    148
    Trophy Points:
    128
    Ratings:
    +151
    awesome, keep reporting in this thread and let us know how its working for ya.
     
  12. JLB09
    Offline

    JLB09 Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    177
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    You might have fixed it as I am now able to log in with Firefox and on my end I had stopped trying and figured I would just use IE8. But now I tried Firefox and it worked great.
     
  13. DougDroid
    Offline

    DougDroid Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    148
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Dan is the man! It's working now on all my browsers as well.

    Please let us know if you're having any issues as we're here to help :)
     
  14. NVash
    Offline

    NVash Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Mine wouldnt let me sign in even with the Reset password. But apparently it lets me sign in with my old one. I have no idea how that works.
     
Search tags for this page

enable cookies on htc incredible 4