Droid forums app, avatars, and ICS.

Discussion in 'Droid Razr and Razr Maxx ICS discussion' started by William_04_x, Jun 25, 2012.

  1. William_04_x

    William_04_x Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    504
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    For some reason they keep going away. The only thing that restores them is clearing the image cache through forum settings. Anyone else having this issue?

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
     
  2. FoxKat

    FoxKat DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    11,385
    Likes Received:
    2,343
    Trophy Points:
    678
    Location:
    Pennsylvania
    Ratings:
    +2,509
    Current Phone Model:
    Droid Turbo, and Nexus 6!
    I don't run the DF app, I use Tapatalk (Mod features...) I used to use it but haven't experienced what you describe. Perhaps some else can chime in? May be simply uninstalling and reinstalling - often it fixes all problems with apps. Sounds crazy but not really.
     
  3. William_04_x

    William_04_x Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    504
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    That's all that's left to do. I've also cleared both data and cache on the phone.

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums
     
  4. TisMyDroid

    TisMyDroid Silver Member

    Joined:
    Feb 16, 2011
    Messages:
    4,451
    Likes Received:
    354
    Trophy Points:
    198
    Location:
    Central New York
    Ratings:
    +354
    Oh, very interesting..... I am just noticing this and trying to troubleshoot it on my tablet and thought it was a problem with my tablet (Honeycomb) but must be a DF app and honeycomb/ICS thing. Some avatars display and others do not.

    Sent from my AT100 using Droid Forums
     
  5. William_04_x

    William_04_x Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    504
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +10
    Avatar problem still persists for me after reinstalling the app on Monday. Now the app crashes when I try to add any attachments. Did I upload too many screenshots the past week or something? :)

    Sent from my DROID RAZR MAXX using Droid Forums