Droid 4 Utility for Windows/Mac/Linux

Discussion in 'Droid 4 Hacks' started by skylarmb, Feb 28, 2012.

  1. Droid_Boi86
    Offline

    Droid_Boi86 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona[Central Park]
    Glad everything worked out for you...

    sent frm my Rooted DROID4 on ICS
  2. ther_richardson
    Offline

    ther_richardson New Member

    Joined:
    Aug 30, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    File seems to be gone, anyone have it?
  3. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
  4. Droid_Boi86
    Offline

    Droid_Boi86 New Member

    Joined:
    Oct 24, 2010
    Messages:
    400
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Arizona[Central Park]
    i manage to put my phone into bootloop, yay! i was on the leaked version of ICS .217 i think
    i'm recharging the phone right, before the phone went into bootloop i had all the verizon crap frozen.

    so i'm gonna go ahead try restoring ICS thru the D4 utility see if that works.

    but it fails, i need some help with RSDLite...
  5. cableguynoe
    Offline

    cableguynoe New Member

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm looking for the MAC download files. The links are not working. Can any guide me to where I can find them?
  6. XPJEROMEXP
    Offline

    XPJEROMEXP New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    droid 4 utility???

    Ive done this before, but for some reason every time i hit the link to get the utlilty it sends me to a file not found page on goo.im, just need the utility for droid4 2.3.6, and i can do the rest.
  7. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    how do i sbf if im bricked
  8. orangechoochoo
    Offline

    orangechoochoo New Member

    Joined:
    Feb 12, 2012
    Messages:
    1,109
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    0
    Location:
    On a caboose
    Power and volume up n down to get into bootloader, then choose fastboot and sbf.
  9. XPJEROMEXP
    Offline

    XPJEROMEXP New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    droid 4 utility gingerbread only

    Yeah i couldnt get it eithe
  10. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    what if u cant get into bootloader?
  11. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    Are you sure that you are following the correct order?
    1.Turn the phone off.
    2. Hold both volume buttons.
    3. Press power for a few seconds and release.
    4. You should see the bootloader menu.
    5. Release the volume buttons.
    6. Using volume buttons select "ap fastboot"

    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk 2
  12. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    YeA I just found out I can get into boot loader...so ap fast boot and sbf it?
  13. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    inside ap fastboot it says device locked and can not program
  14. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    The locked part just means the bootloader. If says you can`t program, then the battery is too low. You have to get a factory cable, make one or charge the battery directly.

    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
  15. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    so just charge the phone using the factory usb cable it came with, and plug it in the laptop and sbf it?
  16. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    No you need a factory programming cable. You can find them on ebay.

    Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
  17. GoCliffGo05
    Offline

    GoCliffGo05 Developer Relations Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    2,821
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Maryland
    Check out team black hat adapters.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
  18. 93fuelslut
    Offline

    93fuelslut New Member

    Joined:
    Jun 23, 2011
    Messages:
    1,169
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    lexington sc
    maaaaaaan, i think i might send it to moto and just say it locked up on me since it kept freezing up..
  19. XPJEROMEXP
    Offline

    XPJEROMEXP New Member

    Joined:
    Jun 11, 2012
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Error

    When i try to run the ics only it says path not specified *need help*
  20. jsnweitzel
    Offline

    jsnweitzel Developer Developer

    Joined:
    Feb 20, 2012
    Messages:
    539
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    South Carolina
    Did you unzip the tool first?
Search tags for this page
bootstrap equivalent for droid x2
,
cannot root droid 4 jb linux
,
droid 4 jb utility
,

droid 4 root mac

,

droid 4 root utility

,

droid 4 utility

,
droid 4 utility linux
,
droid4windows.bat download
,

f82bf8d8a085ff95b696712b8caa0f1b

,
how to root droid 4 on mac
,
md5: f82bf8d8a085ff95b696712b8caa0f1b
,
razor blade root xt894