Droid 4 bluetooth audio through Alpine CDE-133BT

Discussion in 'Droid 4 Tech Support' started by Approve, Jun 30, 2012.

  1. Approve
    Offline

    Approve New Member

    Joined:
    Mar 4, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just finished installing an Alpine CDE-133BT head unit but I cannot hear any audio.

    The phone has no problem connecting and the head unit shows the track info of the current song. I'm also able to change tracks and pause/play; there's just no audio. I tried 3 different music applications - Play Music, Verizon's My Music and Winamp - experiencing the same issue with all. I tried turning off the metadata that was described in this post (http://www.droidforums.net/forum/dr...07-droid-4-car-bluetooth-music-streaming.html) with no luck.

    Any ideas? Thanks

    EDIT - Tried it with my old Droid 2 Global. Same issue...
     
    Last edited: Jul 1, 2012
  2. Huffie86
    Offline

    Huffie86 New Member

    Joined:
    Jun 5, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Not to be a smartass but I like to start simply is the media volume all the way down on your phone?
     
  3. schatzy62
    Offline

    schatzy62 Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Check ALL Audio volumes first on both the phone and the radio. check pages 202 to 25 of the radio manual for more info on the volume and audio setting.
     
Search tags for this page
alpine 133bt android
,
alpine bluetooth pause
,
alpine cde 133bt android
,
alpine cde 133bt how to pair bluetooth android
,
alpine cde 133bt no audio
,
alpine cde 133bt sync with galaxy s4
,

alpine cde-133bt android

,

alpine cde-133bt no sound

,
galaxy s3 cde 133bt
,
how to pair android bluetooth with alpine cda994