1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Droid 2 - Return to Stock?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by ccstamoulis, Oct 8, 2010.

  1. ccstamoulis
    Offline

    ccstamoulis New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hi there,

    I have had a few different roms on my Droid 2 but I actually like Blur + Swype. How can I return the phone to stock? I tried reflashing with RD Lite but it is still missing Blur and Swype

    Thanks! I also own Rom Manager but it seems like it still doesn't quite support the D2
  2. hookbill
    Offline

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,545
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    N.E. Ohio
    Well, you have to remove the root first, then do a factory data reset to get all of your stock items back.


    - open the terminal app
    - you should see a $ symbol, now do the following
    - su
    - now you should see a # symbol
    - mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    - rm /system/app/Superuser.apk
    - rm /system/bin/su
    * rm /system/bin/busybox
    - mount -o ro,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk1p21 /system
    - reboot your phone. Toda, no more root
    - Complete a factory reset to clear all your personal data and apps you've installed off it
  3. ccstamoulis
    Offline

    ccstamoulis New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did that - even rooted my phone first to unroot. After I wiped cache and factory reset, I still have no blur and no swipe.
  4. christim
    Offline

    christim Super Moderator

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,112
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New England
  5. ccstamoulis
    Offline

    ccstamoulis New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I used this one..


    DROID2_X6_2.2.20_SHADOW_BP_C_01.09.05P_P2_USERBLD_SECURE
  6. ccstamoulis
    Offline

    ccstamoulis New Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    OK, everything is back to stock except that I am still missing Swipe.
Search tags for this page

how to return droid 2 to stock

,
how to return droid x2 to stock android