droid 2 bootloop after sbf help please

Discussion in 'Droid 2 Tech Issues' started by stabl4life82, Apr 28, 2011.

  1. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    my droid 2 was acting stupid so they sent me a replacement droid 2 global...i went to flash my droid 2 back to stock and it said it passed like it would normally do and my phone is in a bootloop at the droid and red eye screen now..the sbf i used is VRZ_A955_2.3.20.zip...what did i do wrong...
     
  2. Jbtech

    Jbtech New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Not sure about the droid 2 but the droid x will do that too. With the X boot into stock recovery, not clockwork and wipe data. Reboot, and that works for the X.
     
  3. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    how do u boot into stock recovery
     
  4. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    i am doing the holding the x down and hitting the power button andf then the m logo comes up, then the android man and the exclamation point with he triangle
     
  5. stabl4life82

    stabl4life82 Member

    Joined:
    Aug 30, 2010
    Messages:
    719
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    south carolina
    Ratings:
    +0
    figured out how to get into recovery with a little research and wiped it like u said and it worked thanks
     
  6. PTREE818

    PTREE818 Member

    Joined:
    Apr 14, 2011
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Westlake Village
    Ratings:
    +0
    same prob

    same prob please help
    :reddroid:
     
  7. Jbtech

    Jbtech New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Have you tried the above steps?
     
  8. nerdslogic

    nerdslogic Silver Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,531
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Cybertron
    Ratings:
    +1
    I think what he is referring to is holding the up arrow on your keyboard when you power the phone on to get into recovery.
     
  9. NiceGuysFinishLast

    NiceGuysFinishLast Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    748
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0

    Up arrow on the keyboard is for BOOTLOADER, not RECOVERY. Recovery is X on the keyboard.
     
  10. ldopa

    ldopa Silver Member

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    4,742
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Rochester NY
    Ratings:
    +2
    Yup then when in stock recovery hit the search button and wipe. That will take care of it

    Sent from my liberated DROID2
     
  11. bjack4

    bjack4 New Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    What exactly did you find out so that i can do the same.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums