Droid 1 R2D2 rom port?

Discussion in 'Android Roms' started by WarMachin3, Oct 28, 2010.

  1. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    After several hours of looking and trying to figure out exactly what roms are out I'm still batting ZERO on if this even exists for D1 I have found the D2 rom however obviously that doesn't work. HELP Please! Thanks in advance.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. thexxoffspring

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    rochester new york
    Ratings:
    +0
  3. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    Is this your project? And I assume the lock screen is being a pain?
     
  4. mjh68

    mjh68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It is Jamezelle's port and yes the Lockscreen is being a pain.:)
     
  5. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    Do you know anything about the boot animation? i have that currently up and running but there is no sound im not sure if d1 can have sound on boot or not or if i just dont have it packaged properly in the right spot and thanks for the info this is most helpful.
     
  6. nsteger123

    nsteger123 Member

    Joined:
    Oct 2, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    The DROID 1 can have a boot animation with sound. I remember seeing a guide on it somewhere, but I have used multiple ROM's and bootanimations with sound.
     
  7. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    SWEET! Good to know I just have to find the artoo boot animation sound file and this guide but at least I know it can be done.
     
  8. mjh68

    mjh68 Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    414
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    There is a post on this site somewhere, try the search function I was looking at it last night. I was at work though so didn't try it out yet.
     
  9. elektronikbadger

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Ratings:
    +0
    Links in my sig for the bootanimation and how to put sound on D1...
     
  10. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0


    What link is it im not sure if im being dub or im just not doing it correctly
     
  11. elektronikbadger

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    65
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Virginia Beach, VA
    Ratings:
    +0
  12. WarMachin3

    WarMachin3 Member

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Erie, Pa
    Ratings:
    +0
    well i have all the correct files as far as i know im just having a hell of a time trying to figure out the sound part of this or if there is just 1 sound file or if i need to put peices together ... im sorry for being a pain i have the boot animation working though that was more than simple enough and thank you for your help