Drocap2

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by huskur, Mar 10, 2010.

  1. huskur
    Offline

    huskur Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lower Delaware
    Maybe its just me but i downloaded drocap2 for screen capturing and am having trouble with it taking the picture. I always get a picture with the count on it (those who have it will understand i think)

    Is there some kind of secret to it?

    In case anyone asks-----Yes i am rooted
  2. Kack
    Offline

    Kack New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    762
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Riverside, CA SO-CAL
    just hit the back button to clear the screen and voila. do you have it set to timer or shake. timer works best for me about 4 seconds hit back button and it takes a nice pic!
  3. JhankG
    Offline

    JhankG New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    3,098
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Summerfield, NC
    Are you using the timer or shaking it to take the screenshot? If you're using the timer, you obviously need to extend by a few more seconds. If you are using the shake feature, hit start, hit home, then shake the phone.
  4. JayCizzo
    Offline

    JayCizzo New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Tampa
    Are you not hitting the back button to remove the count from the screen?
  5. BzB
    Offline

    BzB New Member

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    388
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    also try the notification bar method. i like that better than the timer or shaking (and potentially dropping or throwing) the phone.
  6. Kack
    Offline

    Kack New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    762
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Riverside, CA SO-CAL
    Well huskur there are some quick answers for you. pretty fast response time if i may say so!
  7. huskur
    Offline

    huskur Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lower Delaware
    Sure that is my issue.......while in the counting process i would shake it and the picture would take. Thanks all!!!
  8. huskur
    Offline

    huskur Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Lower Delaware
    That was exactly it. I feel like an idiot. Taking beautiful screenshots.
  9. mwhartman
    Offline

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,739
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    South FL
    Agree! This selection works best for me. When I tried the other selections, I had to may partial captures.

    Mike
Similar Threads
  1. ChefBoyLp
    Replies:
    10
    Views:
    1,508
Loading...
Search tags for this page

drocap2 red images