Does Swype suck on the TB?

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by mitchb2, May 14, 2011.

  1. mitchb2
    Offline

    mitchb2 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    723
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does for me. I spend more time backspacing than typing, and end up pecking 80% of the words.
  2. 1android
    Offline

    1android New Member

    Joined:
    Apr 13, 2011
    Messages:
    127
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Swype sucks period! I would suggest the better keyboard or swiftkey keyboards if you don't like the stock HTC option
  3. leonozug
    Offline

    leonozug New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Amsterdam NY
    Go to the Amazon app store, they have an awesome free app of the day and it's like swype, it's called Flex T9, but can do a lot more than Swype. I downloaded it to check it out and it's really good.
  4. BasilofBakerStreet
    Offline

    BasilofBakerStreet New Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    419
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Va
    I completely agree with this. I tried it just because it was free. I regret not using it sooner.

    Sent from my Xoom using Tapatalk
  5. leonozug
    Offline

    leonozug New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    798
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Amsterdam NY
    Absolutely. You can even choose the option to write out the words with your fingers if you want. I woudln't use it, but the option is cool. lol
  6. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,704
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    I've been using Swype with my TB since the TB came out. I have absolutely no issues with it.
  7. Vulcan1600
    Offline

    Vulcan1600 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 20, 2009
    Messages:
    5,704
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    I downloaded this Flex T9 this morning on Amazon, and it's free today if someone wants to try it. I just gave it a try and am pretty impressed with it. I like my themed Swype, so if this program takes off, hopefully I can get a themed version of this.
  8. ndhill1976
    Offline

    ndhill1976 New Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I really like swype, but on the TB I have to really exadurate my double letters and the deal with having to reenable swype everytime I reboot is a pain. I just downloaded the keyboard from Amazon, and will give it a try.
  9. alboboy10
    Offline

    alboboy10 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Does some annoying things..for example when I just wanna change a letter and click at the end of the word it highlights the whole thing and brings up suggestions.

    Other than that I love swype
  10. Faithfill
    Offline

    Faithfill New Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    How can I get swype on my tbolt?
  11. MrKleen
    Offline

    MrKleen New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    I definitely like FlexT9 over Swype. I hope everyone was able to take advantage of it being free yesterday on Amazon.
  12. lettuce chief
    Offline

    lettuce chief New Member

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    yessss. flex t9 is so much bbetter. if you didn't get it from the Amazon appstore yesterday,you missed out. it has swipe built in and works great. it's 5 bucks in the market..... of you're willing to try it out there might be a trial. I switched from swift Key to flex t9 and I'm never gonna switch back.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  13. anuraj1
    Offline

    anuraj1 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AZ
    I'm giving t9flex a try, but so far, i'm really missing the ability in swype to add punctuation by swyping from ! to spacebar or ? to spacebar. Do you have to hold down the keys to get punctuation on t9flex?
  14. MrKleen
    Offline

    MrKleen New Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Hold down the period button and your options will pop up.
  15. Shad0www
    Offline

    Shad0www New Member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If the TB comes with swype stock then I would root and uninstall with titanium and use the beta because I find it alot better then these stock versions.

    Sent from my DROIDX
  16. joeydvdz
    Offline

    joeydvdz New Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Swype | Text Input for Screens

    Sign up for the beta & follow the instructions. Very easy & free!
  17. Christy3510
    Offline

    Christy3510 New Member

    Joined:
    May 13, 2011
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks for the info on the t9 flex, got it free last night and it's awesome!

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  18. JWest0926
    Offline

    JWest0926 New Member

    Joined:
    May 15, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got flex t9 last night

    and installed it, i had swiftkey prior

    how do I get flex t9 to actually show up?
    i disabled swiftkey, and its gone back to the stock keyboard?
    I want to use Flex t9 of course, ive check my settings, ive highlighted flex t9

    I have the thunderbolt.
    Any help greatly appreciated.

    Thanks
  19. alboboy10
    Offline

    alboboy10 New Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,808
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Go to messages, hold ur finger on the screen where u type, and go to input method. If you have the keyboard checked it should be on the list of keyboards to use.
  20. bassJAM
    Offline

    bassJAM New Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cincinnati
    Haven't been on here for a week or so, wish I hadn't missed out on the T9 deal. I logged on cause I've been having issues with swype not working...I can finger press letters but can't "swype" until I change the input to stock and then back to swype.

    So I spent the money for Flex T9 and so far so good! Word recognition seems way better than swype at least.