Does overclocking wipe the Droid R2D2 UI?

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by JohnnyACE562, Jan 7, 2011.

  1. JohnnyACE562

    JohnnyACE562 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +0
    I'm a noob, I know. Just wanted clarification.
     
  2. droidmatic

    droidmatic Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No, over clocking does not do that. All it does is change the speed that the processor operates. To overclock your phone though, you need to gain root access however. That's not too hard to do, and it doesn't take wiping your phone or anything. Look in the stickies for guides to do that.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. JohnnyACE562

    JohnnyACE562 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +0
    Thanks. My phone's already rooted & booted (whoaaaaaaa...lol). Now if you can point me to the overclock kernels, I'd really appreciate it! dancedroid
     
  4. hookbill

    hookbill Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +8
  5. droidmatic

    droidmatic Member

    Joined:
    Dec 18, 2010
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Im not sure about getting different kernals, but just do a market search for setcpu or droid2overclock and those should give you what you need to overclock.

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  6. JohnnyACE562

    JohnnyACE562 Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, California
    Ratings:
    +0
    Thanks, Hook. But I have Droid 2 so I need the kernels for that.
     
  7. chaaaad

    chaaaad Member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    No kernels for Droid 2. Download Jrummy's Droid X/2 Overclock app on the market.
     
Search tags for this page

overclocking droid r2d2