Does Anyone Know how to flash a Moto Droid to Metro PCS Please

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by baboulou, Jun 16, 2010.

  1. baboulou
    Offline

    baboulou New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a moto droid, and wanted to know if anyone knows or can help me flash my motot droid to metro pcs,
  2. lethalpimp
    Offline

    lethalpimp New Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Not possible.
  3. bwhite757
    Offline

    bwhite757 New Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It is possible, I don't know how. I know you can send it to a 3rd party and have it done.

    MakeItCricket Is one of those sites. Just note, no 3g service, you still get 1x and wifi where available.
  4. baboulou
    Offline

    baboulou New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    for lethalpimp, u dnt know what u are talking about, i know it is possible, because alot of people know how to do it, but they are charging me like $100, and i dont have that, and i want to learn how to
  5. marcogiudice
    Offline

    marcogiudice New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jupiter, FL
    i can second that, you can do it! i just dont know how.. some girl got here droid stolen on here and the dude reconnected it to metro pcs and verizion and merto both confrimed that the droid was on their network... its got something to do with poting or changing the esn# so you can put it on someone else network.. so that when you call merto to connect your phone you'll give them your old phones esn thats now on your dorid and merto wont know. theyll think and see it as your old phone and you have a connected droid on metro
    Last edited: Jun 16, 2010
  6. baboulou
    Offline

    baboulou New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    metro will only add the esn on their database for $40(which i have no problem with) but they wont flash the phone for me, and i just want to learn how to do it myself
  7. marcogiudice
    Offline

    marcogiudice New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jupiter, FL
    matter of fact if you find out how its done, please let me kno by pm'ing me.. im very interested in finding out my self...
    btw i would not trust sending my phone to this guy and never seeing my phone again... you got to be pretty dumb if you think its coming back to you.. i could be wrong tho!
  8. marcogiudice
    Offline

    marcogiudice New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    199
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jupiter, FL
    did you try googling it and doing research on it before asking here
  9. baboulou
    Offline

    baboulou New Member

    Joined:
    May 10, 2010
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    of course i try googling, that the first or second thing u do when looking for sumthing. Please, if anyone knows how to, help me please
  10. Humpa
    Offline

    Humpa New Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    440
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dallas
    I imagine you came across the other various threads like this I've seen on different Android forums.

    So far I havent seen anyone post how to do it. But some of those sites/people will do it for you - just find one that other people have used without getting scammed.
  11. jamko101
    Offline

    jamko101 New Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    WA
    Not sure if this is what you're looking for, but I know of program called:

    CDMA Workshop

    Google it and use the first link. It may or may not be what you're looking for
  12. littlerick
    Offline

    littlerick New Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you spell everything right? that might help on your future searches. also there is a spell check in the reply box
Search tags for this page
can a verizon droid 2 global be flash to metro pcs
,
can i connect a verizon droid to metro
,
can i connect my verizon android to metro
,

can i connect the motorola droid x to metro pcs

,

can i connected my motorola droid to metro pcs

,
can i hook up a droid phone to metro
,
can we connect a droid razr to metro pcs
,
can you connect a motorola droid to metro pcs
,

can you hook up a droid to metro pcs service

,
how flash a motorola droid to metro pcs
,
moto x flash to metro
,
motorola bionic metro pcs programing
,

motot pcs