1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Does anyone have a colored sapphire icon for LP?

Discussion in 'cvpcs' started by VideoGameMatt, Aug 17, 2010.

  1. VideoGameMatt
    Offline

    VideoGameMatt New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey everyone i'm new to sapphire and wanted to give it a shot and i was wondering if anyone had a colored sapphire icon for launcherpro? I found one that is the clear glassy LP type but i would love it it was blue instead. Does anyone have one? It would be much appreciated :)dancedroid
  2. carlz28
    Offline

    carlz28 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    820
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Maybe like this?
  3. VideoGameMatt
    Offline

    VideoGameMatt New Member

    Joined:
    Jan 29, 2010
    Messages:
    138
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    that is a nice icon! Thank you that is exactly what i was looking for! dancedroid
  4. Armyof2
    Offline

    Armyof2 New Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    556
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Temecula, CA
    This is better looking than the one i have...therefore i'm stealing it dancedroid
    Last edited: Aug 18, 2010
  5. Urugami
    Offline

    Urugami New Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Me too!
    I used it to build a MetaMorph file to change the Tray Open icon in ADW launcher. Despite being my first attempt, it worked (I think).
    After I rebooted, I had to re-add all my home screen widgets. Is this normal after MM-ing ADW?