Does 242/244 Fix These 232 Problems?

Discussion in 'Motorola Droid Bionic' started by BePrepared, Sep 13, 2012.

  1. BePrepared

    BePrepared Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    59
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Sheetz
    Ratings:
    +2
    My patience has just about worn out waiting on an OTA. I'm on 232, and it has certainly fixed my connectivity problems, but there is a significant lag in just about every app. Facebook seems to be one of the worst. I open it, and I always get a "FB not responding message." I click "wait", and it finally opens. Using the Bluetooth voice dialing, I get the same thing. Everything just seems to drag.

    For those on 232, do you experience the same thing? Does 242 and 244 fix this? If so, I'm going to 244.
     
  2. linuxgator

    linuxgator Member

    Joined:
    Jul 28, 2011
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +0
    I never experienced that on .232, .242, or .244.

    Sent from my DROID BIONIC using Tapatalk 2
     
  3. bombbreaker

    bombbreaker Member

    Joined:
    Sep 7, 2012
    Messages:
    83
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Yeah my 232 is laggy
     
  4. markc23

    markc23 Member

    Joined:
    May 4, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    NW Ohio
    Ratings:
    +0
    My 232 is laggy as well, not ALL the time but often. Considering going to 242 if there's no OTA this week.
     
  5. 92ehatch

    92ehatch Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    My gmail is laggy on 232 and wasn't on 2232. Worth it though my GPS works now
     
  6. Tonik

    Tonik Active Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    672
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +67
    Have you wiped your cache?
     
  7. BKiv

    BKiv Member

    Joined:
    Mar 1, 2012
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    HP, NC
    Ratings:
    +0
    Definitely try wiping cache my. 232 seems flawless.
     
  8. ruinah

    ruinah Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    116
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    +1 on the cache. I did a factory reset before i flashed ICS anyway. It's been pretty smooth ever since. I do reboot every few days to clean up some memory that doesn't seem to like to clear itself. Otherwise, snappy.
     
  9. manddarran

    manddarran New Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine was laggy until I cleaned the Bionic out. I wiped mine completely and now it screams. Battery is even better. I am 244 btw.
     
  10. Underwater Mike

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I tried cache and Dalvik wipe, but those didn't help. Factory reset and manual reload of all my apps and settings did seem to goose it a bit at first, but the lag has returned over the last three days or so. I definitely think there's something going on with 232 that makes it susceptible to slow-downs.
     
  11. donchan123

    donchan123 New Member

    Joined:
    Sep 13, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How can i make a post as i need to ask a question
     
  12. Underwater Mike

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    154
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Seriously? :blink: