Do we have an internet outage,ro is it just my phone?

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Crankintopwater69, Feb 16, 2012.

  1. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    My internet just went out. :-(
  2. goosedeath
    Offline

    goosedeath New Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PHX, AZ
    Must just be you or your area or your phone.

    Sent from my Liquefied Galactic Unicorn!
  3. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    Its something,cos I have no signal.:frown:
  4. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,793
    Likes Received:
    578
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Bay Area, California
    As for OP, it might just be your area, I got full bars here with working 4g.
    Last edited by a moderator: Feb 16, 2012
  5. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    Sorry Sir,was just asking a question,but I do think God that your not HIM,cos I would be in Hell rite now over something thats not that BIG of a deal.But Im glad I made your nite,do YOU feel better now?
  6. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    I agree,but its all good,he just needs prayer.
  7. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    It was all me,bone head mistake,case closed. :)
  8. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,793
    Likes Received:
    578
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Bay Area, California
    Got signal back?

    edit: You posted a second before I did. What was the problem?
  9. Crankintopwater69
    Offline

    Crankintopwater69 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    1,799
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Greensboro,NC
    Went into settings,and turned mobile data off.:D,plz laugh with and not @ me:p
  10. goosedeath
    Offline

    goosedeath New Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    280
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    PHX, AZ
    Lol

    Sent from my liquefied Galactic Unicorn!
  11. dezymond
    Offline

    dezymond Tech Support Mod Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    10,793
    Likes Received:
    578
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Bay Area, California
    Somebody really doesn't know when to quit...

    Glad to hear you figured it out OP. Sometimes we forget the easiest fixes when we're panicking
  12. aqworldthunder
    Offline

    aqworldthunder Darth Droid

    Joined:
    Feb 8, 2012
    Messages:
    384
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Your area.

    -AqworldThunder ;) ^…^ ¶.¶ *.* Thank me if i helped please!
  13. thaDroidz
    Offline

    thaDroidz New Member

    Joined:
    Aug 31, 2010
    Messages:
    2,062
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    0
    Location:
    neptune
    Ha.. i lost mine the other night.. realized smart action was set to turn it off at 5%..
    Duh

    ----posted maxx'ed out----